De grootste spellenbeurs van Nederland.
Ontdek nieuwe bordspellen, neem deel aan speldemonstraties en ga de strijd aan in spannende spelcompetities!

Het spellenseizoen staat voor de deur! Wat is er fijner dan om in de koude en natte wintermaanden samen een bordspel te spelen? Laat je inspireren tijdens het Spellenspektakel, de gezelligste en grootste spellenbeurs van Nederland. Met honderden speeltafels waar je de nieuwste bordspellen kunt uitproberen, winkels met nieuwe en tweedehandsspellen en verschillende toernooien, is het Spellenspektakel dé plek voor bordspelliefhebbers van elke leeftijd. Wegens het succes van de vorige edities vindt het Spellenspektakel dit jaar op een nieuwe, grotere locatie plaats, namelijk in de Jaarbeurs Utrecht. Op 9 en 10 november 2019 staat de Jaarbeurs volledig in het teken van bordspellen!

Tijdens het Spellenspektakel vind je honderden speeltafels waar je kunt aanschuiven om zelf een spel te proberen en tips van professionals te krijgen. Zo weet je na een bezoek niet alleen alle ins en outs op het gebied van de nieuwste spellen, maar verbeter je ook je speltechniek voor de al bekende spellen. Kom je met het hele gezin? Neem dan een kijkje op het Kinderplein. Kinderen kunnen allerlei bordspellen spelen en hun creativiteit de vrije loop laten door te bouwen of te knutselen. Bezoek de verschillende spellenuitgevers, winkels en spellenclubs. Wie weet ga jij straks met jouw favoriete bordspel naar huis!

.

.

.


.

Competities
De eerste spannende competities tijdens het Spellenspektakel zijn bekendgemaakt. Internationale deelnemers gaan de strijd met elkaar aan tijdens het Europees kampioenschap Catan. Wie is de slimste handelaar en mag zich Europees kampioen noemen in november? Daarnaast worden de Magic The Gathering Dutch Open Series gehouden en kan er worden deelgenomen aan de Dutch Grand Championships van Keyforge en X-Wing.

Datum: 9 en 10 november

Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Prijs:       Dagkaart volwassene € 14,-

Dagkaart kind (4 t/m 12 jaar) € 5,-

Dagkaart gezin (2 volwassenen & 3 kinderen) € 30,-

Passepartout volwassene € 24,-

Passepartout kind (4 t/m 12 jaar) € 9,-

Via Spoordeelwinkel.nl zijn voordelig entreetickets in combinatie met een treinticket te kopen.
Kijk voor meer informatie over Spellenspektakel op de website https://spellenspektakel.nl/ en houd social media in de gaten!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.