Cartoon Network is de ultieme bestemming voor fun en avontuur de klok rond! Het is de thuisbasis van prijswinnende cartoons als The Amazing World of Gumball, Adventure Time en We Bare Bears. Lach je krom met eindeloos veel grappen en verhalen in Mighty Magiswords, Steven Universe en Teen Titans Go! En alsof dat niet genoeg is, staat er een stevige dosis actie op het programma met stoere shows zoals Ben 10, OK K.O.! Jij wordt een held en The Powerpuff Girls die je op het puntje van je stoel houden. Cartoon Network, waar je verbeelding op hol slaat!


Victor en Valentino

Cartoon Network introduceert de gloednieuwe serie Victor en Valentino. Een avontuurlijke komedie over twee halfbroers, die de zomer bij hun oma doorbrengen in het plaatsje Monte Macabre. In dit kleine, mysterieuze stadje komen mythen en legenden uit de folkore van Midden-Amerika tot leven.

Victor en Valentino komen allerlei wezens vanuit de oude folkore en onderwereld tegen tijdens hun verkenning van Monte Macabre. Ze komen op plekken die alleen in legendes bestaan en in mythes staan omschreven! Het is hun nieuwsgierigheid dat ervoor zorg dat de bovennatuurlijke elementen zich ontmaskeren.

Bekijk de gloednieuwe serie Victor en Valentino vanaf 28 oktober dagelijks om 16:20 uur, alleen bij Cartoon Network!


Wat Beren Leren

Volg de nieuwe en knotsgekke belevenissen van de drie berenbroers Grizz, Panda en IJsbeer in Wat Beren Leren. De berenbroers proberen wanhopig te integreren in de hedendaagse, menselijke beschaving en het sociale stadsleven. Dat dit niet meevalt als je een beer bent, mag natuurlijk duidelijk zijn. Wat Beren Leren is scherpzinnig, grappig en aandoenlijk. De beren willen altijd het juiste doen, maar raken in de meest netelige situaties.

In een van de nieuwe afleveringen vieren we Panda’s verjaardag. Grizz en IJsbeer organiseren speciaal voor Panda een meet-and-greet met zijn favoriete K-pop-band: Monster X. Vier Panda’s verjaardag mee en bekijk ook de andere gloednieuwe We Bear Bears afleveringen.

Vanaf 14 oktober doordeweeks om 09:20 uur, alleen bij Cartoon Network.


Ben 10

Ben 10 is terug met gloednieuwe afleveringen! De 10-jarige, energieke Ben Tennyson, die met zijn Omnitrix buitenaardse krachten oproept, zet ook dit keer verschillende situaties naar zijn hand. Samen met Gwen redt hij de wereld van vele vijanden en het kwaad.

Ben 10 draait om actie, spanning en heel veel plezier, waarbij favoriete en gloednieuwe aliens hun opwachting maken. Samen met zijn nichtje Gwen en Opa Max weet deze onvervalste tiener keer op keer de dag te redden.

In de nieuwe afleveringen wil Ben dankzij zijn jaloezie koste wat kost Kevin 11 overtreffen. Zo is er een sociale media-kwestie tussen Ben, Gwen en Kevin dat al snel uitmondt in een ware oorlog en geeft Kevin Xingo een energiestoot waardoor hij hem vrijlaat.

Gloednieuwe Ben 10 afleveringen zie je vanaf 7 oktober doordeweeks om 20:15 uur, alleen bij Cartoon Network.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.