Een bruisend avonturenspel geïnspireerd op de vier Jurassic World-films

Vanaf vandaag verkrijgbaar voor een nieuw platform

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, The LEGO Group en Universal Games and Digital Platforms hebben aangekondigd dat de populaire videogame van 2015, LEGO® Jurassic World, nu verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch™. Het spel ondersteunt ook de handheld-modus en kan worden gespeeld op de Nintendo Switch Lite.
Bekijk hier de trailer: https://youtu.be/Tg0-Jad4zxI

LEGO Jurassic World, ontwikkeld door TT Games en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment, beslaat meer dan twintig jaar van de epische Jurassic World-franchise van Universal Pictures en Amblin Entertainment. De videogame boordevol actie en spannende avonturen, toont onvergetelijke scènes uit Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park, Jurassic Park III en Jurassic World in LEGO-vorm, met de kenmerkende LEGO-humor van TT Games. Fans kunnen belangrijke momenten spelen en de eilanden Isla Nublar en Isla Sorna uitvoerig verkennen.
 

.

“Het is een waar genoegen om een nieuwe generatie Nintendo Switch-spelers kennis te laten maken met LEGO Jurassic World, een van onze populairste LEGO-spellen aller tijden”, aldus Jonathan Smith, hoofd productie en strategisch directeur bij TT Games. “Spelers van alle leeftijden zullen met plezier de wonderlijke en spannende avonturen uit de films opnieuw beleven. Nu met de flexibiliteit die het spelsysteem biedt.”
 
Spelers kruipen in de huid van heldhaftige filmpersonages, zoals Dr. Ian Malcolm, Dr. Henry Wu, Claire Dearing, Owen Grady en vele andere in de 20 verhaallevels waarin ze kostbaar barnsteen met dinosaurus-DNA moeten verzamelen. Spelersgebruiken het verzamelde DNA om compleet nieuwe dinosaurussen te creëren en met de dino-aanpasser kleuren, lichaamsdelen en vaardigheden te mengen of te combineren. Bovendien kunnen ze in de reusachtige voetsporen van de LEGO-dinosaurussen treden en het spel zelf als dinosaurus spelen.

LEGO Jurassic World voor de Nintendo Switch heeft een PEGI-classificatie van 7 jaar en ouder en is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 34,99. Het spel is ook verkrijgbaar voor Xbox One en PlayStation® 4.

LEGO Jurassic World voor de Nintendo Switch bevat de volgende eerder uitgebrachte DLC-pakketten:

  • Jurassic World DLC-pakket: Biedt toegang tot zes nieuwe personages, twee nieuwe voertuigen, de JURASSIC Response Unit, de JURASSIC WORLD Shuttle en meer.
  • Jurassic Park-trilogiepakket nr. 1: Biedt toegang tot drie personages: Dino Handler, Eric Kirby en Paul Kirby en een nieuw voertuig: het Animal Control-voertuig.
  • Jurassic Park-trilogiepakket nr. 2: Biedt toegang tot drie personages en een voertuig: Jurassic Park-helikopterpiloot, Lex en Tim Murphy en Dr. Ian Malcolms cabriolet.

Kijk voor meer informatie op:

https://www.facebook.com/LEGOJurassic

http://twitter.com/LEGOJurassic

http://instagram.com/LEGOJurassic

#LEGOJurassicGame

Over de Jurassic World-franchise
In de Jurassic World-franchise van Universal Pictures en Amblin Entertainment beleven jong en oud een nieuw tijdperk van verrassingen en sensaties waarin mensen en dinosaurussen moeten leren samenleven. Jurassic World is meer dan een filmfranchise. Deze filmreeks van 5 miljard dollar biedt, behalve een episch avontuur, talloze mogelijkheden om op verkenning en ontdekking te gaan. Dinosaurussen komen weer tot leven in Jurassic World.
 
Over Warner Bros. Interactive Entertainment
Warner Bros. Interactive Entertainment, onderdeel van Warner Bros. Home Entertainment, Inc., is een vooraanstaande wereldwijde uitgever, ontwikkelaar, licentieverlener en distributeur van entertainmentcontent voor interactieve omgevingen op alle platforms, waaronder gaming op consoles, mobiel, handheld en pc, voor zowel eigen spellen als titels van derden.
 
Over TT Games
TT Games, een dochteronderneming van Warner Bros. Entertainment, Inc., is de ontwikkelaar achter de populaire LEGO-videogamefranchises zoals LEGO® Batman™, LEGO® Star Wars™, LEGO® Harry Potter™, LEGO® Marvel Super Heroes en LEGO® Indiana Jones™, evenals de populaire titels LEGO® Marvel’s Avengers, LEGO® Jurassic World™, LEGO® Worlds en nog veel meer, waarvan er tot op heden wereldwijd in totaal meer dan 200 miljoen stuks zijn verkocht. TT Games, met kantoren in Knutsford, Wilmslow, Brighton en Maidenhead in het Verenigd Koninkrijk, richt zich op hoogwaardige games voor consoles, handheld-apparaten, mobiele telefoons en pc’s, gericht op jonge spelers en hun gezinnen. Aanvullende informatie over TT Games is te vinden op www.ttgames.com.
  
Over de LEGO Groep
De LEGO Groep is een familiebedrijf met het hoofdkantoor in Billund, Denemarken en kantoren in Enfield (VS), Londen (VK), Shanghai (China) en Singapore. De firma werd in 1932 opgericht door Ole Kirk Kristiansen en dankzij het wereldberoemde LEGO®-steentje is het bedrijf uitgegroeid tot een van ’s werelds grootste fabrikanten van spelmateriaal. Geheel in lijn met het motto van het bedrijf: ‘Alleen het beste is goed genoeg’, richt het bedrijf zich op de ontwikkeling van kinderen en wil het de bouwers van morgen inspireren en ontwikkelen middels creatief spelen en leren. De producten van LEGO worden over de hele wereld verkocht en kunnen ook virtueel worden bekeken op www.LEGO.com
 
Over Universal Games and Digital Platforms
De Games and Digital Platforms-groep van Universal maakt gebruik van de uitgebreide portfolio van IP en personages van NBCUniversal. De Games and Digital Platforms-groep is een bedrijfsonderdeel van Universal Brand Development en zorgt voor de wereldwijde expansie van het intellectueel eigendom, de franchises, personages en verhalen van het bedrijf door middel van fysieke en digitale producten, content en gebruikerservaringen. De uitgebreide porfolio van het bedrijf omvat onder andere eigendommen gecreëerd door Universal Pictures, Illumination Entertainment, DreamWorks Animation en NBCUniversal cable and television. Universal Brand Development is een onderdeel van NBCUniversal, een dochtermaatschappij van Comcast Corporation. www.universalbranddevelopment.com
 
LEGO JURASSIC WORLD © 2019 TT Games Ltd. Produced by TT Games under license from the LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, the Brick and the Knob configurations and the Minifigure are trademarks of the LEGO Group. © 2019 The LEGO Group. Jurassic World © 2019 Universal City Studios LLC and Amblin Entertainment, Inc. All Rights Reserved. All other trademarks and copyrights are the property of their respective owners.  All rights reserved.

WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s19)
Nintendo Switch is a trademark of Nintendo.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.