Boomerang is het moment in de dag voor humor en plezier. Boomerang brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie, met tijdloze favorieten en hedendaags geanimeerd entertainment en richt zich op jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar oud en hun familie. Graag brengt Banger Sisters samen met Boomerang je de highlights van oktober.


SCOOBY-DOO en Raad de Clou

Scooby-Doo en de Mystery Inc. bende zijn weer terug met tal van nieuwe avonturen in een moderne setting en met een humoristische twist! In Scooby-Doo en Raad de Clou komen gloednieuwe, spannende mysteries langs die moeten worden opgelost. In de nieuwe afleveringen maken verschillende bekendheden hun opwachting, zoals Sia, Sherlock Holmes, Batman en Wonder Woman!

Stap samen met deze beroemdheden aan boord van de Mysterie Machine en maak je klaar voor avontuur! Scooby-Doo en Raad de Clou zie je vanaf 7 oktober iedere doordeweekse dag om 18:30 uur, alleen bij Boomerang!


Wacky Races

Warner Bros. Animation roept alle racers terug naar het parcours voor Wacky Races, de moderne remake van de klassieke Hanna-Barbera serie. Zodra de motoren worden gestart, galmt het van gelach in deze geanimeerde comedy serie, met de terugkeer van je favoriete racers en natuurlijk hun “wacky” auto’s!

Sluit je aan bij bekende gezichten, zoals Penelope Pitstop, Peter Perfect en natuurlijk Dick Dastardly en zijn handlanger Muttley in de Mean machine, voor geheel nieuwe races op de meeste bizarre en exotisch locaties op aarde – en daarbuiten! Met nieuwe racers, voertuigen en spectaculaire nieuwe locaties is “Wacky Races” compleet vernieuwend, met de motoren op volle toeren van het begin tot het eind!

Gloednieuwe Wacky Races afleveringen zie je vanaf 21 oktober doordeweeks om 12:50 uur, bij Boomerang!


Halloween op Boomerang

Boomerang viert Halloween samen met Bunnicula en Scooby! Voor griezelig veel plezier kijk je naar de gloednieuwe serie Scooby-Doo en Raad de Clou, waarin mysterieuze avonturen te beleven zijn samen met Scooby, Shaggy, Fred, Daphne en Velma wanneer ze in de Mysterie Machine rondreizen. Ga tijdens deze special ook mee op avontuur met Bunnicula het paranormale konijn, die in plaats van bloed liever groentesap drinkt. Ook Chester de paranoïde kat en Harold, de geliefde familie hond, zijn er weer van de partij.

De Boomerang Halloween special zie je vanaf 26 oktober t/m 1 november iedere dag vanaf 15:20 uur bij Boomerang. Mis het niet!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.