Het is weer herfst. Ik vind het een van de mooiste seizoenen. Ook al regent het dan weer meer, het is voor mij ook een warm seizoen. En met warm bedoel ik dus de kleuren. De bladeren worden langzaam rood/oranje. En als de zon erop schijnt lijkt het goud.

Maar het is ook weer het begin van de tijd om lekker op mijn bank weg te kruipen met een deken over mij heen, een boek in mijn handen en een kopje thee naast me. In de avonden heerlijk waxinelichtjes en kaarsen aansteken. Ik vind het altijd dat het zo’n gezellige sfeer heeft. Daarnaast is het ook echt weer tijd om warme chocolademelk te maken, yum!

Bij mij stonden al vanaf begin september de herfstspulletjes en een paar heksjes. Halloween komt eraan dus tja… hallo heksjes. Ik kijk ook altijd ernaar uit als ik die spullen mag neerzetten. Op een of ander manier lijkt mijn woonkamer weer wat warmer en gezelliger. Het slaat nergens op maar zo voelt het voor mij. En wanneer het 21 september is, appen een goede vriend en ik al over Halloween. Want wij vieren het al een aantal jaren samen door heerlijk naar horrorfilms te kijken. Alle lampen uit, alleen kaarsen en waxinelichtjes aan. Heerlijk! Net als afgelopen zaterdag hebben wij weer over en weer geappt over welke films we allemaal willen zien, wat staat op Netflix en wat hebben we op DVD’s. Zodat we helemaal klaar zijn voor die avond. Wel moet ik die dag stage lopen dus hij zal maar even boodschappen moeten doen. Dan kunnen we als ik thuis kom meteen beginnen, heerlijk, ik kijk er al naar uit.

Niet alleen bepaalde films kijk ik graag in de herfst maar ook bepaalde boeken lees ik graag in de herfst- en winterperiode. Op een of ander manier vind ik bepaalde boeken meer passen om in de donkere dagen te lezen. Dan kan ik mij daar ook beter inleven.

Kortom, kom maar herfst met al je kuren!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.