Recreatiewoning 1
Een vakantiehuis waar je je echt thuis kunt voelen. Waar je een praatje maakt met de buurman, de boodschappen doet op de markt en waar je een plons kunt nemen in je eigen zwembad. Zo’n unieke vakantie lijkt moeilijk te vinden. Maar het tegendeel is waar, want dankzij de particuliere vakantiehuizen van Recreatiewoning.nl is een authentieke ervaring zo geboekt.

Massale vakantieparken met een entertainmentteam, Nederlands sprekend personeel en alleen maar Nederlandse vakantievierders? Of een lekker groot huis in de Oostenrijkse Alpen, met uitzicht op knusse boerderijen en velden vol bloemen? Of misschien toch liever een villa met zwembad op het Italiaanse platteland tussen de olijfbomen in de buurt van pittoreske dorpen. Dankzij de particuliere vakantiehuizen van Recreatiewoning.nl is een unieke vakantie nu dichterbij dan ooit. Zoek tussen de honderden particuliere vakantiehuizen en natuurhuisjes in de mooiste Europese vakantielanden en vindt geen huis, maar een thuis.

Recreatiewoning 2
Particuliere vakantiehuizen: authentiek en individueel

Een riant huis, op palen, met uitzicht op de wuivende rietstengels in de duinen van Texel. Dat is de Waddenlodge met grote ramen, een flink terras, eigen vijver, ruime kamers en het beste van Texel op steenworp afstand. Of een boerderij in Toscane, omzoomd door walnoten- en kastanjebomen, waar je heerlijke rode wijn koopt uit de wijngaard van je buurman en kunt bijkomen in het zwembad. De boerderij in Seggiano is prachtig rustig gelegen: je kunt er herten en everzwijnen spotten en ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Zo maar een kleine greep uit het aanbod vakantiehuizen van Recreatiewoning.nl. De meeste huizen op de website worden door particuliere eigenaren aangeboden (waaronder de Waddenlodge) en zijn veilig en snel online te boeken.

Recreatiewoning 3
Vakantiehuis verhuren

In het bezit van een tweede huis of vakantiehuis? Dan is het ook mogelijk om dit te verhuren via Recreatiewoning.nl.  Verhuren heeft een aantal interessante voordelen. Zo wordt deze website goed gevonden door zoekmachines, komen er al veel geïnteresseerden een kijkje nemen om een huisje te boeken en is het mogelijk om naar wens de verhuurperiode aan te passen. Natuurlijk wordt ieder vakantiehuis ook flink gepromoot via social media.

Recreatiewoning 4
Over Recreatiewoning.nl

Recreatiewoning.nl is het online platform waar particulieren een vakantiewoning kunnen huren en verhuren. Daarnaast biedt de website een handig landendossier om allerlei handige feitjes en weetjes op te zoeken over de leukste vakantielanden. Bekijk de mooiste particuliere vakantiehuizen en natuurhuisjes op www.recreatiewoning.nl.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.