Verzamel nu alle Washimals van Crayola

Dit najaar zorgt Crayola voor gezinsuitbreiding met de liefste en kleurrijkste Washimals. Geef de nieuwste leden van de familie een vrolijk design met mooie stippen of strepen met de afwasbare viltstiften van Crayola. Geef de Washimals dieren daarna een lekker bad, zodat ze weer schoon zijn en je ze opnieuw kunt versieren. Dit najaar kun je kiezen uit een Washimals Speelgoedauto die omgetoverd kan worden tot een echte spa, een Fantasiewezens Set met eenhoorns en draakjes, een Tattoo winkel waarmee je je Washimals kunt voorzien van tattoos en een glinsterend Washimals Kasteel. Kies zelf hoe je diertje eruit komt te zien, laat je fantasie de vrije loop!

Washimals Spa Speelgoedauto
Heb jij altijd al dierenverzorger willen worden? Geef jouw Washimals dieren kleurrijke designs en schoonheidsbehandelingen in de Crayola Washimals Spa Speelgoedauto set! Deze speelgoedauto is uit te klappen tot een echte spa met schoonmaakbadje en waterpomp.

Leeftijd: 3+
Prijs: € 24,99
Verkrijgbaar bij Intertoys, Toychamp en de betere speelgoedspeciaalzaken en webshops of bestel direct bij Bol.com

 

Washimals Fantasiewezens Set
Er hangt magie in de lucht met de Washimals! In deze kleurset vind je vier Washimals fantasiedieren om in te kleuren en te verzorgen. Versier de diertjes met de 6 bijgeleverde afwasbare viltstiften. Ben je gek op unicorns of draakjes dan kun je die nu een kleurrijk patroontje geven!

Leeftijd: 3+
Prijs: € 19,99
Verkrijgbaar bij Intertoys, Toychamp en de betere speelgoedspeciaalzaken en webshops of bestel direct bij Bol.com

Washimals Tattoo Winkel
Geef jouw Washimals dieren coole tijdelijke tattoo designs met deze Washimals Tattoo set! Zet Lola de Chihuahua en Winston de Bulldog in de roterende tattoo stoel. Decoreer vervolgens de diertjes met de bijgeleverde uitwasbare stempelstiften. Laat jouw nieuwe favoriete huisdieren lekker spelen in de tattoo winkel. Klaar met kleuren en versieren? Zet dan de Washimals dieren in het badje om ze schoon te maken! Deze speelset is inklapbaar tot een klein koffertje waardoor hij makkelijk overal mee naartoe genomen kan worden.

Leeftijd: 3+
Prijs: € 16,99
Verkrijgbaar bij Intertoys, Toychamp en de betere speelgoedspeciaalzaken en webshops

Washimals Kasteel
Welkom in het Washimals kasteel! Klap de speelset uit tot een magisch en sprankelend kasteel. Geef Una de magische Eenhoorn en Neddie de betoverende Yeti een kleurrijk en creatief vachtje met de drie afwasbare viltstiften. Laat de fantasierijke dieren sprankelen in het glinsterende kasteel van twee verdiepingen! Klaar voor een nieuw design? Was en schrob de dieren met water schoon in het schoonmaakbadje met het schoonmaakborsteltje. Na het kleuren en wassen klap je het   kasteel weer gemakkelijk in elkaar tot een koffertje.

Leeftijd: 3+
Prijs: € 16,99
Verkrijgbaar bij Intertoys, Toychamp en de betere speelgoedspeciaalzaken en webshops of bestel direct bij Bol.com


Washimals app
Kinderen kunnen met hun Washimals spelen met de Washimals app! Kijk hoe je favoriete huisdieren tot leven komen met animatie en geluid. Combineer fysiek en digitaal spelen in de fotostudio. In de app vind je verschillende speelwerelden waaronder Winter Wonderland, het strand, de savanne en een kasteel. Kinderen kunnen foto’s maken van hun favoriete fysieke Washimals dieren, deze versieren met digitale stickers en ophangen in hun eigen privé (offline) galerij. Extra beloningen kunnen worden verdiend voor het voltooien van de dagelijkse foto-uitdaging! Met 32 dieren om te verzamelen, kunnen kinderen gratis uren creatief spelen!

Over Crayola
Crayola is wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 80 landen en al meer dan 115 jaar een inspiratie voor creativiteit van kinderen – sinds de eerste doos Crayola waskrijtjes in 1903 van de lopende band afrolde. Sindsdien is het portfolio van Crayola uitgegroeid tot een breed assortiment aan kleurartikelen, knutselsets en innovatief kleurspeelgoed. Crayola wil kinderen aanmoedigen om alles wat hen inspireert te uiten, talenten te ontplooien en vaardigheden te ontwikkelen wanneer zij ontdekken, verkennen, spelen en fantaseren. Crayola is voortdurend in ontwikkeling om dit brede assortiment aan leuke en innovatieve producten te verbeteren. Crayola heeft een milieuvriendelijk productiebeleid en maakt gebruik van zonne-energie en gerecycled plastic. Crayola gelooft dat wanneer je de creativiteit in een kind blijft prikkelen, zijn eigen ‘kleuren’ gaan leven en er grootse dingen kunnen gebeuren. Door kinderen te helpen om op een nieuwe en originele manier te denken, bereiden we ze voor op de toekomst.

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.