Banger Sisters bestaat 10 jaar! Natuurlijk maakten we daar heel augustus een ontzettend knalfeest van en gaven we bergen prijzen weg. Elke dag hadden we een nieuwe winactie en natuurlijk sloten we ons knalfeest af met een dag vol winacties én super-te-gek-gaaf-knallende cadeaupakketten. We gingen deze laatste dag van onze verjaardagsfeestmaand van start met een prijs voor de echte fans van Banger Sisters; het Banger Sisters Fanpakket! Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Het Banger Sisters Fan pakket
De enige echte, originele Banger Sister shopper is een heerlijke tas, want of je nu boodschappen gaat doen, je boeken terug naar de bieb gaat brengen of een dagje naar het strand; deze fijne tas is veelzijdig in het gebruik. We denken bovendien graag aan het milieu, tegenwoordig krijg je nergens meer een plastic tas, gaan shoppen met de Banger Sisters shopper is dan ook een feest. Je ziet er hip uit en er past ook nog een heel veel in, wat wil je nog meer!

De Banger Sisters sleutelhanger is een onmisbare tool in je tas! Voor het boodschappen doen bevat deze handige sleutelhanger een muntje. Nooit meer zoeken in je portemonnee! Kom je ’s avonds laat thuis van een avondje doorzakken, dan zit er in deze sleutelhanger een slim lampje, zo kun je handig het sleutelgat (of de weg naar huis) terugvinden. Superhandig dus, deze Banger Sisters Sleutelhanger!

Natuurlijk is deze handige Banger Sisters krabber ideaal voor winterse buien. Maar vergis je niet, ook in de zomer is hij onmisbaar, want waar anderen straks de vogelpoep met hun nagels van de ramen moeten krabben heb jij een handig krabbertje! Multifunctioneel dus!

Hij is van glimmend staal, handig in gebruikt, helpt je perfect te onthouden op welke bladzijde je was gebleven in dat mooie boek en uiteraard is hij voorzien van het Banger Sister logo. Met gepaste trots presenteren wij, speciaal voor de Banger Sisters Boekenwurm: De enige echte, originele Banger Sister Boekenlegger!

De originele Banger Sisters Pen is paars van kleur met een speelse clip. De pen bevat blauw schrijvende inkt, schrijft heerlijk en gaat bovendien lekker lang mee.

Gefeliciteerd I Achterberg, het Banger Sisters Fanpakket komt zo snel mogelijk jouw kant op!

written by

2 reacties op Banger Sisters 10 jaar! Winnaar Banger Sisters Fan pakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.