Verken de regio Galar in de allereerste RPG’s uit de Pokémon-serie voor Nintendo Switch-systemen en de Pokémon Trading Card Game: Galar Collection

Pokémon Sword en Pokémon Shield, de nieuwste videospellen in de iconische Pokémon-serie, zijn nu exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch™-systemen.
 

Pokémon Sword en Pokémon Shield zijn de allereerste RPG’s in de Pokémon-hoofdserie die gelanceerd worden voor Nintendo Switch-systemen. Pokémon-fans krijgen hierin te maken met een nieuwe regio, nieuwe Pokémon en nieuwe spelwijzen.
 

 • Op verkenning in een nieuwe regio — Ga voor het eerst op pad in de regio Galar! Trainers gaan op verkenning in een regio met een idyllisch landschap, moderne steden, dichte bossen en woeste, met sneeuw bedekte bergen.
   
 • Het fenomeen Dynamax en Gigantamax — In de regio Galar kunnen Pokémon Dynamax-en, waarbij ze tijdens een gevecht gigantische vormen aannemen. Wanneer Pokémon Dynamax-en, worden ze enorm sterk en zijn ze veel moeilijker te vangen en neer te halen. In uiterst zeldzame gevallen gaan Pokémon nog een stap verder en kunnen ze Gigantamax-en. Wanneer Pokémon Gigantamax-en, worden ze niet alleen groter maar veranderen ze ook van uiterlijk en kunnen ze gebruikmaken van G-Max-aanvallen waarover gewone Dynamax Pokémon niet beschikken.
   
 • Trektocht door het Wilde Land — Het Wilde Land is een uitgestrekte en onontgonnen wildernis tussen de verschillende plaatsen en steden in de regio Galar. Hier kunnen Trainers een grote verscheidenheid aan Pokémon bevechten en vangen. De weersomstandigheden in het spel kunnen zelfs bepalen welke Pokémon-typen in het Wilde Land aangetroffen worden en in welke situaties Trainers tegen hen kunnen vechten.
   
 • Teambuilding voor Max Raid-gevechten — Wanneer Trainers in het Wilde Land tegen Pokémon vechten, kunnen ze deelnemen aan een nieuw gevechtsformat: de zogenoemde Max Raid-gevechten. Dit zijn geweldige multiplayergevechten waarin maximaal vier Trainers een team vormen om een wilde Dynamax Pokémon te vangen.
   
 • Drie nieuwe eerste partner-Pokémon — Maak kennis met een van de drie eerste partner-Pokémon: Chimp Pokémon Grookey van het type Grass, Rabbit Pokémon Scorbunny van het type Fire of Water Lizard Pokémon Sobble van het type Water.
   
 • Een keur aan nieuwe Pokémon — De regio Galar heeft haar eigen unieke Pokémon-ecologie: van de Sheep Pokémon Wooloo, die de wol voor goederen in Galar levert, en de Flowering Pokémon Gossifleur van het type Grass, wiens stuifmeel gebruikt wordt in medicijnen, tot de vele Galar-vormen van geliefde Pokémon uit andere regio’s!
   
 • Nieuwe Legendarische Pokémon — In de regio Galar wonen twee mysterieuze Legendarische Pokémon: Zacian en Zamazenta. Zacian houdt een zwaard in zijn mond en valt uiterst gracieus aan, terwijl Zamazenta via zijn met een schild bedekte lichaam de meeste aanvallen afweert en met zijn vorstelijke bewegingen tegenstanders overweldigt.
   
 • Ontspanning in een Pokémon-kamp — Ook buiten gevechten om is het mogelijk de band met een Pokémon aan te gaan en te versterken. Je kunt praktisch overal in de regio je kamp opslaan om er plezier te beleven met je Pokémon. Speel met hen met uiteenlopend speelgoed, bereid en eet samen met hen verschillende curry’s (een populair gerecht in de regio) en bezoek zelfs het kamp van andere spelers.

Ter gelegenheid van de lancering kunnen Trainers zich vanaf vandaag aanmelden voor het eerste officiële Pokémon Sword en Pokémon Shield online toernooi: Galar Beginnings! De aanmelding voor dit spannende toernooi loopt van vrijdag 15 november om 1:00 uur CET tot vrijdag 6 december om 00:59 uur CET. Het toernooi wordt gehouden van vrijdag 6 december om 1:00 uur CET tot maandag 9 december om 00:59 uur CET. Het gevechtsformat is Single Battle. Voor het spelen van online toernooien zijn lidmaatschap van Nintendo Switch Online (apart verkocht) en een Nintendo-account vereist.
 
Ga voor meer informatie over Pokémon Sword en Pokémon Shield naar Pokemon.com/SwordShield.
 
Kies je eerste partner in de Pokémon TCG: Galar Collection
Trainers kunnen de regio Galar ook verkennen via de Pokémon Trading Card Game in de nieuwe Galar Collection, waarin drie glimmende promokaarten met Grookey, Scorbunny en Sobble zitten. Daarnaast bevat elke box een verzamelaarsspeldje met een van deze eerste partners, een extra grote kaart met de Legendarische Pokémon Zacian of Zamazenta als gloednieuwe Pokémon V en vier Pokémon TCG booster packs.
 
Ga voor meer informatie over Pokémon TCG naar pokemontcg.com.

[bol_product_links block_id=”bol_5dd7d2f0166ea_selected-products” products=”9200000107075673″ name=”Pokémon Sword” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
[bol_product_links block_id=”bol_5dd7d30766e52_selected-products” products=”9200000107075671″ name=”Pokémon Shield” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.