Leren is leuk en begint zodra kleintjes hun ogen openen. VTech, speelgoedmaker van uitdaging op maat, komt daarom ook dit voorjaar met een nieuwe lijn voor de allerkleinsten. Zodat ook zij alvast voorsorteren op het grote plezier dat leren, het liefst een leven lang, oplevert.

Het begint met eerst goed slapen! Bedtijd Uiltje is de helper in nood met zijn rustgevende natuurgeluiden, slaapliedjes en gedimd licht. Het is Bedtijd Uiltje die troost biedt met slaapdeuntjes en wiegliedjes. De bedtijdtimer kun je op 15 of 30 minuten instellen om je kleintje de weg naar dromenland te wijzen.

Oogjes open en helemaal wakker? Dan is het knuffeltijd met de Ontdek & Leer Knuffelrups! Met zoveel kleurtjes en stofstructuren wordt zien en voelen gestimuleerd. En wie is dat, daar in het spiegeltje? Deze vrolijke kameraad heeft speelstanden spelen, leren, luisteren naar muziek én voelen. En omdat hij zo lekker groot is groeit hij vast en zeker uit tot dé favoriet!

Speeltijd en lekker gek doen met de Stuiterpret Kikker. Springt hij voorbij dan wordt het wel heel moeilijk te blijven zitten. Met twee speelstanden (spring & stop en spring & tel) voorziet hij in actie en is het net zo goed een razend slimme verpakte manier om te leren.

Samen erop uit en nood aan speelgoed voor onderweg? Dan is Baby’s Afstandsbediening dé gadget. Dat wordt spelenderwijs letters, cijfers, talen, kleuren en nog veel meer ontdekken. Het grootste geheim is de puppypraat-knop. Drukken ze die in dan horen ze puppy lieve en vrolijke zinnetjes zeggen!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.