Cover Droomdiner

Het Verhaal
Droomdiner, een spirituele roman, waarbij twaalf mensen samenkomen in een restaurant, zo op het eerste gezicht niets bijzonders… Echter zodra zij beginnen te eten, start het avontuur. Sam reist terug in de tijd, Jill stijgt op van haar stoel, Tess staat midden in een tornado, James zit in een sneltrein, bij Niels wordt alles grauw en grijs, Emma loopt door een duistere gang vol uitpuilende deuren, Anna zwemt plotseling in een duikpak door het restaurant… Wat laten deze avonturen hen zien… Wat doet het met ze… De avonturen zijn verrassend, diepgaand, ontroerend, liefdevol en verfrissend.

Monique Peperkamp
De Auteur

Droomdiner is het debuut van Monique Peperkamp (1961). In haar dagelijkse leven is zij getrouwd en moeder van twee kinderen. Daarnaast werkt Monique als coach en leidt samen met haar man Dolphinflow, gespecialiseerd op het gebied van trainingen, coaching en advies. Vanuit haar ervaringen als coach schreef Monique Droomdiner, in de hoop anderen te ondersteunen in hun persoonlijke groei.

Presentatie
Op zaterdag 29 november zal Monique haar boek op feestelijke wijze presenteren. Aanvang van de presentatie is om 20:00. De presentatie zal gehouden worden bij Basisschool De Vuurvogel, Schansbos 5/6 in Zoetermeer.

Boekinformatie
Droomdiner ~ Monique Peperkamp
Uitgeverij Free Musketeers
ISBN: 9789048433308
370 pagina’s
Prijs: € 20,95

written by

2 reacties op 12 mensen gaan op spiritueel avontuur en beleven de reis van hun leven tijdens het Droomdiner

  1. Droomdiner is een het meeslepende debuutroman van Monique Peperkamp. Het speelt zich af in een sfeervol biologisch restaurant waar 12 collega’s tijdens een bedrijfsdinertje de meest wonderlijke reizen maken. De schrijfstijl is zo levendig dat je al snel aan tafel voelt zitten. Het lijkt alsof je alles zelf werkelijk mee maakt. Een origineel verhaal vol met verrassende wendingen.
    De roman is gebaseerd op haar ervaringen in haar ‘healing’-praktijk. Op speelse wijze worden de patronen helder waarin de personages verstrikt zijn geraakt. Het laat zien hoe ze zich daar van bevrijden en wat een ruimte en energie dit geeft.
    Naast dat het boek spannend en prettig leest helpt je om je eigen blokkerende patronen te doorzien en los te laten. Ook helpt het om meer begrip te hebben voor het gedrag van de mensen om je heen. Een aanrader en een mooi kerstcadeau.

  2. Droomdiner is een fantastisch meeslepend verhaal met een ongekend begin. Het is zo geschreven dat je direct het idee hebt dat je aan tafel zit en per verhaal in de huid van een ander karakter kruipt en je het spannende verhaal beleeft. Elk verhaal brengt je weer tot andere inzichten in jezelf en laat je het pad op weg naar het open zetten van je hart bewandelen. Een aanrader om dit boek te lezen en je fantasie de vrije loop te laten gaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.