logo-groot

Je kent het wel… je zoekt een autostoeltje of fietsstoeltje, want de oude is kapot gegaan. Dan kun je naar de winkel gaan om een leuk stoeltje te kopen, maar je kunt ook eerst de Wooki test doen. Via deze test krijg je direct een advies op maat!

Persoonlijk advies
Bij veel vergelijkingssites moet je kiezen uit veel stoeltjes en is het vaak lastig om een goed overzicht te krijgen. Zoveel keuzes en mogelijkheden. Bij Wooki is dit anders! Via Wooki vul je eenvoudig een test in met een aantal vragen en je krijgt vervolgens direct een top 5 van producten te zien die het beste past bij jouw voorkeur! Zo hoef je dus niet uren te zoeken op het Internet en te vergelijken, maar wordt dit voor je gedaan dankzij het slimme algoritme van Wooki.

De autostoeltje test
Laten we eens een voorbeeld bekijken. We willen een autostoeltje kopen dus gaan naar de autostoeltje test. Direct krijgen we een prachtige achtergrond te zien en 8 vragen die we in kunnen vullen. Zo worden er persoonlijke vragen gesteld hoe zwaar het stoeltje belast gaat worden en of bijvoorbeeld de hoofdsteun in hoogte verstelbaar moet zijn. Binnen 1 minuut hebben we alle vragen beantwoord en krijgen direct een top 5 van autostoeltjes in beeld die kloppen bij onze persoonlijke behoefte. Bij deze top 5 kun je het stoeltje direct bestellen of bijvoorbeeld uitprinten en meenemen naar je favoriete winkel.

Ook leuke funtesten
Naast de wat serieuzere producttesten zijn er ook leuke funtesten te doen. Zo kun je een online zwangerschapstest doen, maar ook een Sinterklaas of Disney test. Kijk voor de grap maar eens op welk Disneyfiguur jij het meeste lijkt! Deze funtesten zijn ook leuk om bijvoorbeeld op Twitter of Facebook te delen en dan kijken welk figuren je vrienden zijn!

Wat kun je allemaal testen
Op dit moment staan er ruim 10 testen online, waaronder een babyfoon test, een fietsstoeltje test, een trampoline test, maar bijvoorbeeld ook een test voor kinderfietsen en zwembaden. Wekelijks komen er nieuwe testen bij dus houdt de website in de gaten! Heb je zelf nog leuke idee├źn, laat dan een reactie achter!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.