Borre 1

De Kinderboekenweek bestaat 60 jaar en 10 jaar geleden maakte Borre zijn entree in kinderboekenland. Dat is dus twee keer feest en dat wordt gevierd! Ter ere van de Kinderboekenweek krijgen 500.000 kinderen, via school, het boekje ‘Borre leest en feest’ cadeau. Dit boekje, speciaal voor de jongste groepen van de basisschool, bevat naast een kort verhaal over Borre ook meerdere kleurplaten met taalspelletjes.

Gratis feestslinger bij Borre Leesclub
Jonge lezertjes en hun ouders die aan Borre verknocht zijn geraakt, kunnen ook na de Kinderboekenweek volop vooruit: van Borre verschenen inmiddels al 100 avonturen. De beste manier om kennis te maken is een aanmelding bij de Borre Leesclub. Voor € 10,50 per maand ontvang je twee mooie boeken met harde kaft, het Borre Clubblad met nieuwtjes en educatieve spelletjes en gratis digitale versies van beide boeken voor iPad of tablet! Volledig flexibel, dus per maand opzegbaar.

Speciaal vanwege het jubileumjaar krijgen nieuwe leden een 5 meter lange Borre-feestslinger als welkomstcadeau. Voor meer informatie zie www.borre.nl

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.