ImageProxy.mvc

Franse chocolade gemaakt van Santo Domingo cacao zonder E-nummers en kunstmatige smaakversterkers in 24 unieke smaken

Het populaire Franse, biologische merk Bovetti lanceert 24 unieke chocolade smaken in Nederland en België, waaronder gember, kaneel, Espelette pepers, Indiase thee en lavendel. De Franse chocolade onderscheidt zich van andere chocolade merken door dit ruime assortiment aan smaken en doordat er geen kunstmatige smaakversterkers en E-nummers worden gebruikt.

Importeur van Bovetti in de Benelux, Frank Tillemans: “De Nederlandse en Belgische consument kiest steeds bewuster voor eerlijk en puur eten. De chocolade ziet er prachtig uit en ik ken geen merk dat zo’n groot assortiment heeft. Het importeren van een dergelijk mooi product als Bovetti chocolade is dan ook een beleving op zich”.

In Nederland en België is de Bovetti chocolade te koop in de vorm van pure chocolade, melk chocolade en chocoladespread varianten. De chocolade is verkrijgbaar in diverse biologische supermarkten, natuurwinkels en delicatessenzaken (zie voor een volledig overzicht: www.bovettibio.nl )
Een chocoladetablet à 100 gram is te koop voor €3,99.
Een chocoladetablet à 350 gram is te koop voor €12,75 (nieuw formaat).
ImageProxy.mvc
Nieuw: chocoladespread
Eerder dit jaar introduceerde Bovetti drie soorten chocoladespread. Deze biologische, fairtrade chocoladepasta bevat koolzaadolie in plaats van palmolie en is – net als de chocolade – gluten- en soja lecithine vrij. De biologische Fairtrade chocoladepasta is onder andere verkrijgbaar in pure chocolade met 73% cacao en 40% hazelnoot of walnoot en in melkchocolade in de bijzondere combinatie van Fleur de Sel, Karamel en 40% hazelnoot.
De chocoladepasta à 200 gram is te koop voor €4,99.

Over Bovetti
Valter Bovetti maakt sinds 1994 op ambachtelijke wijze chocolade. Vanuit de Franse Dordorgne in Terrasson exporteert Bovetti naar meer dan 35 landen over de hele wereld. Bovetti is medeoprichter van de organisatie ‘’Roca Cacao’’ en steunt daarmee 12 plantages zodat cacaoboeren in Sao Tomé (Afrika) meer financiële zekerheid, een betere cacaoplantage en daarmee een betere toekomst krijgen.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.