image003

Bekijk nu de eerste trailer van Nena – het speelfilmdebuut van regisseuse Saskia Diesing

Het is zomer 1989, de muur wankelt en Europa wacht in spanning af wat de herfst zal brengen. Als de zestienjarige Nena wordt geconfronteerd met een zelfmoordpoging van haar invalide vader is ze tot op het bot gekwetst door zijn doodswens. Tegelijkertijd wordt ze voor het eerst van haar leven hevig verliefd op Carlo, de pitcher van het honkbalteam. Maar terwijl ze haar eigen levenslust ontdekt beseft Nena dat het bestaan voor haar vader Martin steeds uitzichtlozer wordt.

Bekijk nu de eerste trailer van NENA! Like de Facebookpagina van Cinéart om niets te missen van NENA: www.facebook.com/CineartNederland

De Nederlandse speelfilm NENA is het speelfilmdebuut van regisseuse Saskia Diesing. Diesing schreef samen met schrijfster en columniste Esther Gerritsen (DORST) ook het scenario voor de film. Actrice Abbey Hoes (DE ONTMASKERING VAN DE VASTGOEDFRAUDE, KONING VAN KATOREN, RAZEND) vertolkt de hoofdrol. De Duitse acteur en rockzanger Uwe Ochsenknecht (DAS BOOT) speelt de rol van vader Martin en acteur Gijs Blom (SONNY BOY, KANKERLIJERS, JONGENS) de rol van vriendje Carlo. Verdere bijrollen zijn voor Monic Hendrickx (NYNKE, KENAU) en Fabian Jansen (MANNENHARTEN).

NENA is vanaf 11 september te zien in de Nederlandse bioscopen.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.