Ben jij nog op zoek naar een leuk en vooral origineel kerstcadeau? Dan hebben wij een heel goed idee wat helemaal past bij deze tijd, want bij Casimoda kun je namelijk wel heel bijzondere smartphonehoesjes bestellen. Natuurlijk van de bekende merken en met leuke designs maar ook helemaal persoonlijk ontworpen naar jouw eigen smaak.

Het is best een uitdaging om een leuk en vooral origineel kerstcadeau te bedenken. Natuurlijk wil je origineel uit de hoek komen en liefst een persoonlijk cadeautje bedenken. Tegenwoordig heeft iedereen een smartphone dus waarom niet een persoonlijk smartphonehoesje met een eigen ontwerp? Neem een kijkje op de website van Casimoda en verbaas je over de ruime keuze aan smartphonehoesjes

Casimoda heeft een ruime keuze uit standaard smartphonehoesjes met leuke designs, maar nog leuker is het om een smartphonehoesje zelf te ontwerpen. Op die manier maak jij de blits deze kerst met een superpersoonlijk kerstcadeau. En het is ontzettend simpel om te bestellen. Je klikt op de pagina Hoesje ontwerpen bij Casimoda en het wijst zich vanzelf. Je kiest je eigen design, kunt initialen toevoegen en een keuze maken uit een mooie achtergronden, thema’s en lettertype. In een handomdraai bestel je zo je eigen persoonlijke kerstcadeautje.


Ben je op zoek naar een kerstcadeautje voor twee vrienden, vriendinnen of een stelletje, kijk dan eens bij Best Friends. Hier kun je kiezen uit een set van twee of meer smartphonehoesjes die helemaal bij elkaar passen. Een leuk en origineel cadeautje voor onder de kerstboom. Ook deze hoesjes zijn er in tal van uitvoeringen, van smaakvol tot gewoon superleuk.

Krijg jij de vraag wat jij nu zou willen onder de kerstboom? Dan is dit natuurlijk ook een geweldig leuk idee. De smartphonehoesjes van Casimoda zijn leuk om te geven, maar zeker zo leuk om te krijgen. En ben je al helemaal klaar met shoppen voor de kerst en zijn alle cadeautjes al gekocht, dan kun je natuurlijk altijd jezelf nog zo’n gaaf smartphonehoesje van Casimoda jezelf cadeau doen. Merry Christmas!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.