December staat natuurlijk in het teken winter, kou, donkere dagen, feest en natuurlijk… cadeautjes! Het worden dit jaar bij Banger Sisters dan ook de Happy Hebberige Holidays want we gaan in deze feestelijke decembermaand een hele hoop leuke cadeautjes weggeven. Doe mee en win fantastische prijzen! Bij deze winactie maak je kans op kaartjes voor de film Hors Normes. Doe mee en wie weet win jij deze prijs!

Hors Normes (The Specials)
De nieuwe film van het regisseursduo Éric Toledano en Olivier Nakache (de makers van Intouchables) vertelt het bijzondere verhaal van twee goede vrienden, die zich met hart en ziel inzetten voor autistische kinderen die zonder hen geen plek hebben in de maatschappij. De film is uit het leven gegrepen, met ijzersterke rollen van acteurs Vincent Cassel en Reda Kateb. De ontwapenende kinderen winnen meteen je hart.

Al meer dan 20 jaar runt Bruno (Cassel) een opvang voor autistische kinderen die nergens anders terecht kunnen. Wanneer ouders en zorginstellingen het echt niet meer weten, geeft Bruno hen een thuis. Zijn goede vriend Malek (Kateb) leidt met zijn organisatie jongeren uit moeilijke buurten op tot begeleiders van deze kinderen. Tijdens dit traject wisselen humoristische en confronterende situaties zich af en ontstaan er bijzondere vriendschappen.

Hors Normes (The Specials) is een oprechte film met een inspirerende boodschap.
Nieuwsgierig naar deze mooie film? Bekijk hier alvast de trailer.

Ook kans maken op deze mooie prijs?
We mogen maar liefst vijf keer een setje van kaartjes en een filmyer weggeven!
Stuur een mail met als onderwerp Hors Normes naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 15 december2019

written by

5 reacties op Happy Hebberige Holidays bij Banger Sisters: Win kaartjes voor de film Hors Normes!

  1. Deze moet ik winnen, heb zelf twee autistische kinderen echt niet gelogen, heb toevallig 3 kinderen met adhd en waaronder twee die autistisch zijn en waarvan er één ook nog een licht verstandelijke/motorische beperking heeft en nog van alles. Maar alles wat, maar met autisme te maken heeft wil ik lezen of kijken, dus deze film is gewoon voor mij besteed. Zou niet mooier zijn dan deze film te kijken met mijn eigen kinderen in de kerstvakantie!!!

  2. Dit zou echt gaaf zijn om heen te gaan samen met mijn man heen te gaan, we zijn al heel lang niet naar de bios geweest en houden echt heel veel van dit soort films, daarom hoop ik het zo voor de kerstvakantie!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.