promotie-artikel-kaartwereld

Iedereen is dol op de gezellige sfeer rondom de kerst. Een mooie boom in huis, gezellig samen zijn. En natuurlijk een kerstkaart naar familie en vrienden. Want hoewel we tegenwoordig alles digitaal doen blijft een echte kerstkaart via de post natuurlijk het allerleukste. Kerstkaarten ontvangen is gewoon gezellig. Al die kaarten die je krijgt van familie en vrienden op een rijtje. Het is fijn om te zien dat mensen aan je denken. Maar waar kun je nu terecht voor bijzondere kerstkaarten? Neem maar eens een kijkje bij Kaartwereld!

Elk jaar is het weer een gezoek naar de meest leuke en originele kerstkaarten. Koop je weer zo’n doos saaie kaarten of ga je zelf aan de knutsel terwijl je daar eigenlijk geen tijd voor hebt in deze toch al zo drukke periode. Kaartwereld is hierop het antwoord! Op www.kaartwereld.nl kun je namelijk terecht voor de meest bijzondere kerstkaarten.

Zo hebben ze standaard een heel assortiment aan originele kerstkaarten, van vintage tot modern, de keuze is eindeloos. Nadat je de kaart van je keuze hebt aangeklikt, kun je de kaart verder nog helemaal naar eigen wens opmaken. Een versiering of foto toevoegen, een stukje tekst erbij zetten of een persoonlijke boodschap, het kan allemaal. Leuk, want zo kun je een standaardkaart toch heel persoonlijk maken.

kaartwereld-kerst-1
Wel heel erg origineel zijn de snoepkaarten. Zo zijn er kerstkaarten met een sneeuwpop, kerstman of sterretjes van chocolade, maar ook kaarten met snoepjes zoals onder andere jellybeans, kersjes en kikkertjes. Een erg leuke en origineel idee om je familie en vrienden met zo’n lekkere kerstkaart te verrassen.

 

Heb jij toch liever een kerstkaart met je favoriete foto? Ook dat is geen probleem bij Kaartwereld! Je kiest bij de kerstkaarten voor de categorie foto en verschijnen tal van modellen waar je door middel van een handig programma je foto in kunt plaatsen. Geweldig leuk voor opa en oma om een kaart met de kleinkinderen erop te krijgen natuurlijk, maar wat dacht je van je favoriete huisdier? Bij kaartwereld zijn de mogelijkheden eindeloos zodat jouw mooiste foto omgetoverd kan worden als super originele kerstkaart.

kaartwereld-kerst-2Kaartwereld heeft ook tal van kaarten voor een goed doel. Zo zijn de kerstkaarten van Kaartwereld van FairMail, een sociale onderneming die diverse fair trade producten maakt. Hun kerstkaarten zijn gemaakt van foto’s die door tieners uit India en Peru. Van elke verkochte kerstkaart krijgen de tieners 50% van de winst. Dit geld kunnen zij hun huisvesting en studie betalen. FairMail helpt de tieners met een fotografietraining, een ziektekostenfonds en begeleidt de tieners bij hun toekomstplannen. Als dat geen kerstkaart met een goed gevoel is!

Het is wel duidelijk dat je voor je kerstkaarten naar Kaartwereld moet gaan. De meeste keuze, de origineelste kaarten en helemaal naar eigen smaak ontwerpen. Bovendien, als je vandaag je kerstkaarten voor 18:00 uur besteld heb je ze morgen al in huis, desgewenst kun je zelfs de postzegels erbij bestellen. Hoe handig is dat?

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.