Je hebt een feestje, gala, opening of wat dan ook en bij de entree leg je dan natuurlijk een rode loper. Lekker chique, maar wil je het echt helemaal mooi aankleden en afmaken, kies dan voor afzetpaaltjes bij je rode loper. Dit geeft je entree met rode loper een nog luxere en completere uitstraling. Maar wat zijn de voordelen van deze afzetpaaltjes en waar kun je de meest passende vinden? Dat zochten wij voor je uit!

Je gaat een bijzonder evenement organiseren en wilt indruk maken op je gasten. Wat is dan leuker om een rode loper bij de entree te leggen. Dit zorgt ervoor dat je entree nog indrukwekkender wordt. Wil je het helemaal afmaken, kies dan voor afzetpaaltjes met een koord bij je rode loper. Dit geeft je entree een nog indrukwekkendere uitstraling. Voordeel van deze afzetpaaltjes is dat deze zorgen voor een gestroomlijnde binnenkomst, het is duidelijk waar je gasten moeten zijn en het houdt niet genodigde gasten en omstanders op afstand.

Afzetpaaltjes zijn er in diverse uitvoeringen, net als het bijpassende koord of lint. Zo zijn er natuurlijk de klassieke paaltjes in glimmend RVS waar een mooi, klassiek koord bij kan worden gebruikt. Kies voor een mooi velours koord of een gedraaid afzetkoord en het geeft je entree een extra luxe uitstraling die zeker gezien mag worden. Ga je liever voor een wat modernere uitstraling dan kan je ook kiezen voor de afzetpaaltjes met een uittreklint. Het lint zit als het ware in de paal en rolt af wanneer je deze uitzet op gewenste afstand. Verder kan je er ook nog voor kiezen om een plaat op de eerste afzetpaaltjes te laten plaatsten. Zo kan je je gasten informeren wat ze kunnen verwachten of, erg handig in deze corona tijd, je gasten eraan herinneren om de 1,5 meter afstand te bewaren. En als je dan toch bezig bent kan je ook desinfectiezuil erbij nemen, helemaal in stijl met je eigen logo.

Afzetpaaltjes zijn dus eigenlijk een must bij je rode loper, maar waar kun je hiervoor terecht? Kijk maar eens op de website van GJ Floors, www.rodelopers.com/nl.  Hier kan je terecht voor de meest uiteenlopen vloerbedekkingen voor binnen- en buitengebruik. Denk hierbij aan vinyl, kunstgras, speciaal tapijt of geprinte vloeren voor je project. En natuurlijk een rode loper, overigens ook in andere kleuren beschikbaar. Om het helemaal af te maken biedt GJ Floors een zeer uitgebreide collectie aan afzetpaaltjes en bijpassende koorden, allemaal tegen vriendelijke prijzen voor goede kwaliteit én het wordt snel op de plaats van bestemming bezorgd. Wanneer je een indrukwekkende entree wil maken kan je dus het beste gaan kijken bij GJ Floors.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.