webprint-volledig-vernieuwt
Vorig jaar kon je hier op Banger Sisters al lezen over Webprint, een online winkel waar je uitgebreide keuze hebt in foto’s en foto artikelen. Sinds kort hebben zij hun webwinkel in een nieuw jasje gestoken en Banger Sisters neemt je dan ook graag mee naar een volledig vernieuwde Webprint.

Als je Webprint.nl bezoekt zie je het meteen, de nieuwe look is fris en kleurig en nodigt meteen uit tot lekker rondneuzen. Webprint had al een ruime keuze aan foto artikelen en –cadeaus, maar nu is het assortiment nog eens extra uitgebreid. Wat dacht je bijvoorbeeld van een smartphone case met je eigen foto, of bedrukt textiel? We hoeven er natuurlijk niet bij te zetten dat je bij Webprint zeker zal slagen voor een origineel cadeau. Maar ook kun je bij Webprint terecht voor de meest prachtige fotoboeken voor al je mooie herinneringen, precies ontworpen naar jouw eigen smaak.

Naast tal van nieuwe producten heeft Webprint ook het bestelproces nog gebruiksvriendelijker gemaakt. Het is nu nog eenvoudiger om je foto cadeau te bestellen. Je foto’s zijn gemakkelijk te uploaden en dankzij het nieuwe fotoprogramma is het ontwerpen een fluitje van een cent. En maak je toch een foutje, bijvoorbeeld in je tekst, dan maakt Webprint jouw foto cadeau gewoon opnieuw, want Webprint is pas tevreden als jij dat ook bent!

logo-webprint-fallEen nieuwe look, een fris logo en meer gebruiksgemak, er is een hoop veranderd bij Webprint. Maar gelukkig niet alles, want de uitstekende service, scherpe prijzen en snelle levering zijn nog altijd hetzelfde. Het is wel duidelijk dat Webprint het vertrouwde adres blijft voor de mooiste foto’s en leukste foto cadeaus.

Webprint laat deze vernieuwing van hun webwinkel uiteraard niet ongemerkt voorbij gaan maar viert groot feest. Zo geven zij 30% korting op alle producten én kun je een slinger aan het rad geven waarmee je leuke prijzen kan winnen zoals onder andere een gratis fotoboek compact, 25 foto afdrukken of een korting van 50% op een foto op canvas. Was je nog niet bekend met Webprint? Dan is dit wel een hele mooie en voordelige manier om kennis met hen te maken en uitgebreid rond te snuffelen op hun vernieuwde site. Wij durven je te beloven dat je daar zal slagen voor een origineel cadeau of een mooi product om je eigen herinneringen tastbaar te maken.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.