Cover Het Chagrijnig Slagzwaard

Het verhaal
Hiram is een eenvoudige boerenjongen die na een flinke ruzie met zijn nutte¬loze vader het huis uit wordt gezet en zijn geluk als dichter wil gaan proberen aan het hof van koning Turon. Wat hij echter niet weet, is dat Garma-Potanesië in een crisis is beland. Sinda, de kwaadaardige heerser van het buurland Sinda-Potanesië, heeft om de hand van prinses Simané gevraagd, de enige dochter van koning Turon. Volgens een oude, vooroorlogse wet kan koning Turon niet weigeren. Chaos en oorlog liggen op de loer, zeker als Miurghan, de mysterieuze ma¬giër die op een stukje niemandsland tussen de beide koninkrijken woont, een hand in de zaak blijkt te hebben. En waar komt het magische zwaard vandaan dat Hiram op zijn voetreis naar het kasteel van koning Turon vindt?

Het toeval legt het lot van twee koninkrijken in de handen van een boerenjon¬gen en een chagrijnig slagzwaard…

Theo Barkel
De auteur

Theo Barkel is al vele jaren actief als schrijver.
Naast de horrorserie Shadajaël zijn verschillende van zijn korte verhalen gepubliceerd. Tevens is hij jaren¬lang hoofdredacteur geweest van SF-Terra, één van de oudste SF en Fantasy tijdschriften in Nederland.

Uitnodiging Boekpresentatie Theo
De presentatie
De presentatie van Het Chagrijnige Slagzwaard zal plaats vinden op zaterdag 30 mei bij De Volckaert, Dongepark 1 in Dongen. Vanaf 19:00 is de zaal open, de presentatie duurt tot 22:00. Uiteraard is er de mogelijkheid tot een praatje met de auteur en tevens aankoop en laten signeren van Het Chagrijnige Slagzwaard.

Boekinformatie
Het Chagrijnige Slagzwaard – Theo Barkel
Uitgeverij: Macc
ISBN: 978-90-78437-20-8
229 pagina’s
Prijs: € 15,95

 

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.