Kneipp 1

Opeens stond het daar, een vierkant gouden pakje. Na het openen steeg een heerlijke geur op uit het doosje en zagen we tussen het gouden papier vier nieuwe producten van Kneipp liggen. Daar worden op de redactie altijd zo ontzettend blij van, want dat betekend voor ons verplicht genieten. De naam is heel toepasselijk Beautygeheim en Banger Sisters mocht deze nieuwe lijn van Kneipp uitproberen!

Ze ogen al warm en verzorgend, de vier producten van de nieuwe Kneipp beautygeheimen. Allereerst een algemeen stukje over deze nieuwe verzorgingslijn van Kneipp. Er zijn vier nieuwe, heerlijke producten: een doucheolie, badolie, huidolie en sugar & oil body scrub. Alle vier zijn ze geschikt voor alle huidtypes. De producten van Kneipp Beautygeheim bevat een unieke combinatie van vier bijzondere natuurlijke oliën, namelijk arganolie, marula-olie, wonderboomolie en olijfolie. Deze oliën zijn rijk aan vitaminen, essentiële vetzuren en anti-oxidanten en bieden zo de perfecte verzorging voor de huid.

Dat klinkt mooi natuurlijk, kom maar op met die beautygeheimen. Wij zijn helemaal klaar voor pure verwennerij voor lichaam en geest. Testing for Banger Sisters nam een ontspanningsavond en probeerde de nieuwe Kneipp Beautygeheim voor je uit.

Kneipp 3
Doucheolie

De doucheolie beloofd door de combinatie van natuurlijke oliën een fluweel zachte huid. Het helpt zelfs de droge huid te herstellen en te verzorgen. In de praktijk is de doucheolie een gelachtige substantie die fijn is in gebruik. De aanwezigheid van de oliën is duidelijk voelbaar wanneer je de doucheolie aanbrengt. Na de doucheolie te hebben geprobeerd moeten we eerlijk zeggen dat de doucheolie je huid zichtbaar voedt.

Kneipp 4
Badolie

De badolie is heerlijk in het gebruik. Een lekker scheutje in het bad en ontspannen maar. Na het bad voelt onze huid superzacht, dit komt duidelijk door de verzorgende oliën. De combinatie van een warm bad, de verzorgende oliën en een heerlijke geur ontstaat een heerlijk beautymoment voor jezelf. Na afloop genieten we van een streel zachte huid.

Kneipp 5
Huidolie

Door Kneipp wordt deze huidolie ‘Goud voor de huid’ genoemd, dus we zijn erg nieuwsgierig. Qua kleur klopt het in ieder geval; een mooie goudgele olie. Ook in het gebruik blijkt deze olie goud. Hij smeert heerlijk uit, trekt snel in en laat geen vettige laag na. Vooral dat laatste kunnen we waarderen. Na het insmeren hoef geen kwartier te wachten met aankleden. Ideaal en ook ons huidje wordt er fluweelzacht van.

Kneipp 2
Sugar&Oil Bodyscrub

Vooral als je last hebt van dode huidcellen is de sugar & oil bodyscrub een heel erg fijn product. Door de korreltjes worden de dode huidcellen verwijderd terwijl de oliën zorgen voor een gladde, stralende en vooral verzorgde huid. In de praktijk is het een niet plakkerige substantie die fijn is in het gebruik. Je voelt dat de korreltjes hun werk doen, kleiner worden en dan lijkt het over te gaan in een verzorgende olie. Na gebruik blijkt dat het inderdaad overtollige huidcellen verwijderd en het laat ons huidje superzacht voelen.

Ben jij ook toe aan pure verwennerij voor lichaam en geest?
Hou banger Sisters dan goed in de gaten, want binnenkort komt er een geweldig leuke winactie met deze heerlijke producten van Kneipp!

[bol_product_links block_id=”bol_56900c7a2f43f_selected-products” products=”9200000037554956,9200000022485300,9200000037554958,9200000037554960,9200000047684509″ name=”Kneipp Beautygeheim” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.