Cover Ollie

Ollie – het boek:
Ollie is een aangrijpend geschreven roman over een jongen van 24 jaar die spastisch geboren is en zich verbaal niet kan uiten, daardoor is hij in zijn dagelijks leven totaal afhankelijk van hulpverleners.
Het boek laat zien hoe verschillende hulpverleners met Ollie omgaan en hoe Ollie alles gelaten over zich heen moet laten komen omdat hij zich niet kan verwoorden.
Ollie heeft twee mensen in het leven die veel van hem houden en hem goed begrijpen, zelfs zonder woorden. Dit zijn zijn moeder en zijn vriend Wesley.
Net als iedere jongeman van 24 heeft Ollie ook zijn dromen over de liefde en meisjes. Ollie wordt verliefd op een zorgverleenster, maar wie wil nu een spast in een rolstoel die niet kan praten en met alles geholpen moet worden?
Zou het lot hem dan toch gunstig gezind zijn en zal zij zijn liefde beantwoorden?

Peter Jan Rens- foto
De Auteur:
Hoewel Peter Jan Rens vooral bekend is als presentator en tv persoonlijkheid mag hij zich inmiddels ook een ervaren auteur noemen. Eerder schreef hij diverse kinderboeken en romans. Met Ollie hoopt hij zijn vriend Pieter Commandeur, die model stond voor Ollie, een stem te geven en de lezer mee te nemen in de wereld van spasme. Een wereld die groter is dan je in eerste instantie zou denken.

Boekinformatie:
Ollie – Peter Jan Rens
Lancering: 23 augustus 2014
Uitgeverij: Jaylen Books
ISBN: 9789081505406
Prijs: € 14,95

Aanvullende informatie:
Voor interviews en aanvullende informatie kan contact opgenomen worden met
uitgeverij Jaylen Books via E.M van Put, 06-39211940

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.