Kneipp douche foams vijg & patchouli

Vorig jaar mocht Banger Sisters al kennismaken met de nieuwe douchefoam van Kneipp, nu heeft Kneipp er twee nieuwe varianten douchefoam bij, eentje met patchouli en eentje met vijgenmelk-arganolie. Waren we eerder al enthousiast over de douchefoam, nu zingt Banger Sisters nog harder onder de douche.

Wist je dat we tegenwoordig steeds langer onder de douche staan? Vroeger was douchen slechts bedoelt om schoon te worden, tegenwoordig is de douche dé plek om te ontspannen, tot jezelf te komen en nieuwe energie en ideeën op te doen. Kneipp helpt je hierbij een handje door met twee nieuwe varianten van hun heerlijke douchefoam te komen; patchouli en vijgenmelk-arganolie. Natuurlijk mocht Banger sisters beide varianten testen en was wederom helemaal happy.

De douchefoam van Kneipp is sowieso een heerlijk product, pure zachtheid in een flacon. De foam is romig en voedt je huid voelbaar. De heerlijke geuren zorgen voor ontspanning en een verfrissend effect. Een romige schuimwolk, een heerlijke geur en je dag begint goed.

We zijn inmiddels bekend met de douchefoam van Kneipp, maar deze nieuwe varianten kenden we nog niet. Tijd om eens uit te vinden of we hier ook enthousiast van worden. Eerder mochten we douchefoams met Eucalyptus en die met lavendel testen. Heerlijk verfrissend en ontspannend. Nu testen we de douchefoam met patchouli, een rijke, kruidige geur waar je helemaal zen van wordt. Daarnaast de douchefoam met vijgenmelk-arganolie, die je huid intens voedt.
In het gebruik is de douchefoam een heerlijke, romige substantie die na aanraking met water verandert in een rijk geurend schuim. Tijdens het gebruik voel je de zachtheid al, na gebruik voelt je huid als fluweel. Waar Banger Sisters ook erg enthousiast over is, is dat deze foam perfect aansluit bij andere verzorgende producten van Kneipp.

De Kneipp douchefoam patchouli en vijgenmelk-arganolie is verkrijgbaar in een flacon van 200 ml en werkt op perslucht. Adviesprijs is € 6,99. De douchefoams van Kneipp zijn vanaf augustus verkrijgbaar bij diverse drogisterijen.

[bol_product_links block_id=”bol_56900e7f1bdd8_selected-products” products=”9200000025553752,9200000030911482″ name=”Kneipp Douchefoam patchoulie en vijgenmelk-arganolie” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.