Landal

De vakantie is weer begonnen! Wat is er nu fijner dan een weekje door te brengen op een gezellig vakantieadres? Om mij heen hoor ik de meest uiteenlopende bestemmingen, van Frankrijk tot Spanje en zelfs buiten Europa. Hele hordes mensen trekken massaal naar het buitenland. En wij? Wij zoeken het toch weer dichter bij huis.Elk jaar is het weer onderwerp van discussie, waar gaan naar toe tijdens de vakantie? We beginnen doorgaans met diverse landen in Europa, maar via Spanje, Frankrijk en België komen we toch weer dichter bij huis uit. Uren in de bus ziet de ene helft van ons gezin niet zitten, de andere helft zit niet te wachten op een vliegreis.

Herinneringen worden opgehaald aan de vorige zomervakantie. Wat was het gezellig bij Het Vennenbos van Landal Green Parks, iedereen had het volop naar zijn zin gehad. Grote kinders konden hun eigen gang gaan, kleine kinders trouwens ook, terwijl ze door paps en mams vanaf het terras in de gaten werden gehouden. De avonden waren knus in de gezellige bungalow waar het aan niets ontbrak. Het geheel straalde luxe uit. Ondanks de zomertemperaturen brandde elke avond de openhaard. We keken elkaar aan, zullen we weer?

Alle wilde vakantiebestemmingen ten spijt, we gaan wederom onze vakantie doorbrengen op ons inmiddels geliefde vakantiepark Het Vennenbos. Daar waar we weten dat het personeel er alles aan zal doen om je een fijne vakantie te bezorgen, van receptioniste tot ober. Die ervaring hadden we het vorige jaar opgedaan toen er een foutje in de boeking was geslopen, geen moeite was het personeel van de receptie toen teveel om onze vakantie te redden. Het hele verhaal kun je hier nog eens terug lezen.

Binnenkort is het zover, dan vertrek ik met man, kinders en hond naar Het Vennenbos om daar een kleine week volop te genieten van elkaar, de rust, activiteiten en culinaire versnaperingen. Als nu de zon ook nog een beetje mee zou willen werken, dan is deze Banger Sister helemaal tevreden.

Ook al vrij, maar nog geen bestemming gevonden? Neem gauw een kijkje bij de voordelige last-minute aanbiedingen op de site van Landal Het Vennenbos.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.