Afgelopen week was een betere week. Ik heb mijn Proeve van bekwaamheid overleefd en behaald. Nu kan ik dat loslaten en mij focussen op de volgende onderdelen. Dat geeft een fijn gevoel. En dan zie ik dat ik geslaagd ben voor mijn rekenexamen en dat had ik niet verwacht. Want ik vond het best een pittig examen. Maar goed, dat heb ik ook binnen, nu op naar het volgende examen.

Komende week is het de laatste week voor de zomervakantie. Wij hebben een reiskoffertje gemaakt voor de kinderen en daar gaan diverse dingen in. Alle leerlingen krijgen ook een leesboek mee van school. De leerlingen die definitief weggaan, krijgen een ander soort leesboek, een boek dat zij wel leuk zullen vinden. Eentje krijgt deel 6 van Blitz, hij heeft op school al de eerste 5 delen gelezen. Een ander krijgt een spannend boek, hij houdt van enge dingen. En eentje krijgt een boek over iets met vervoer, hij is helemaal weg van vrachtauto’s enz… De overige leerlingen krijgen allemaal hetzelfde boek behalve het ene meisje dat wij in de klas hebben. Want ze krijgen een boek over een piraat maar zij is echt een meisje en die zal dat niet leuk vinden. Dus zij krijgt een boek over een meisje en een kat. Verder hebben wij nog diverse dingen gekopieerd en wat dingetjes gekocht. Een leuk gevuld reiskoffertje.

Vrijdagochtend hebben we een sportdag en in de middag gaan wij met z’n allen opruimen. Mijn collega en ik zijn al begonnen met het opruimen van kasten. Wij hopen eigenlijk deze week al wat dozen te kunnen krijgen, want de spullen van groep drie moet naar een ander lokaal. Anders moeten wij dat allemaal nog op vrijdag na school doen en maandagochtend. Dan is er een terugkom dag.

Na de zomer ga ik in een nieuwe groep 3 beginnen en dat tot de herfstvakantie. Dan ben ik klaar met mijn stage. Ik zal blij zijn dat ik dan klaar ben met al dat verslagen schrijven enz… maar ik vind het wel heel jammer dat ik daar weg moet. Maar dat is na de zomer, eerst genieten van de komende week en van de vakantie. Wel zal ik in de vakantie nog moeten leren en wat voorbereiden betreft opdrachten. Alleen ik ga me daar niet de hele dag mee bezig houden, hooguit een uurtje of twee. En ik heb ook nog een lekker een weekje Zeeland in vooruitzicht.

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.