Sluit ik bijna mijn laptop af tot ik besef dat ik nog een column moet schrijven.

Vorig keer had ik meteen een onderwerp in mijn hoofd en nu heb ik niet echt een onderwerp. Ik ben helaas wat verkouden en loop wat te hoesten. Ik weet gewoon niet wat ik met dit weer aan moet doen en ik denk velen van jullie ook. Af en toe kan het koud aanvoelen en soms is het weer erg lekker warm.

Gelukkig heb ik niet zo systeem dat ik mijn zomerkleren moet opbergen. Al mijn kleren, winter en zomer, passen in mijn kast. Dus ik heb nooit een probleem met het feit dat ik nu al mijn zomerkleren heb opgeborgen. Want sommige zomerkleren kan ik bij wijze ook in de winter aan doen door wat langs eronder aan te trekken. Probleem opgelost.

Zoals nu, ik heb het koud, maar er is geen wind en het zonnetje schijnt en toch heb ik het gevoel dat ik een wintertrui aan moet trekken. Maar geheid dat ik na 10 minuten die weer uittrek om weer koud te krijgen.

Ondertussen ben ik bezig met mijn studie. Het gaat lekker en één examen heb ik al aangevraagd. Ik heb een doel nodig om naar toe te werken dus heb ik het examen maar aangevraagd. Tussendoor neem ik een lekker bakkie thee om warm te blijven.

Ik vind het toch wel wat hebben, het is herfst, het zonnetje schijnt en de verschillende kleuren van de bladeren in de bomen komen er dan mooi uit. Herfst is toch wel altijd mijn favoriete seizoen omdat alles zo mooi kleurt. Ondanks het koude gure weer, dat normaal is in de herfst, is het heel kleurrijk.

Eerlijk gezegd weet ik nu even niet wat ik verder moet schrijven, ik geniet gewoon van het weer, mijn studie, het vrijwilligerswerk en ik ben dankbaar voor alles wat ik heb. Meer heb ik nu niet nodig.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.