Opeens heb ik het druk met van alles dat ik soms denk ik, pfff waar ben ik aan begonnen!

Wel heb ik besloten om het examen van mijn studie even uit te stellen, want ik ben nu al drie weken verkouden. Dat duurt me te lang. Naast alle afspraken heb ik ook nog mijn studie, dus even rustig op de bank zitten en wat lezen, zit er niet altijd in. Door mijn beslissing om het examen uit te stellen, kan ik gelukkig even gas terug nemen en wat meer rust creëren voor mezelf.

Alleen op dit moment gebeuren er een aantal dingen tegelijk waardoor ik even niet weet wat mijn prioriteit heeft. Maar dat komt volgend week wel weer goed, denk ik, hoop ik.

De hele maand november heb ik het druk. Ik moet drie keer op maandag les geven en dan één maandag inloop doen. Daarnaast moet ik op de donderdagochtenden inloop doen en drie avonden lesgeven en dat is allemaal voor het Taalhuis. Dan heb ik nog 2 keer de workshop schilderen/tekenen en ook nog een weekendje Zeeland, wat altijd heerlijk is! Vervolgens nog gezellig met moederlief naar Intratuin. Het is zo beetje onze traditie geworden om elk jaar naar de Kerstmarkt in Intratuin te gaan.

Dan zie ik dat ik ook nog een workshop over inburgering heb van Taalhuis. Verder hier en daar nog een afspraak met vrienden. Ik zie dat ik ook een avond Taalcafé had, maar die heb ik afgezegd omdat ik dus in Zeeland ben. Elke vrijdagochtend nog naar mw B. voor kruiswoordpuzzel of voorlezen. En ook nog een kookavond met een goede vriend en we gaan dan naar de film.

Tussendoor ben ik ook bezig met re-integratie. Dus ja, dan moet ik heel even een beetje gas terug nemen met mijn studie. Zo te zien heb ik het in december ietsje rustiger, gelukkig maar!

written by

2 reacties op Pfff druk, druk, druk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.