Ik ben sinds kort WNF-promotor. Ik was vroeger donateur van WNF tot ik voor het eerst zonder baan kwam te zitten en afgekeurd werd. Helaas moest ik keuzes maken en bezuinigen. Dan is het logisch dat je daar eerst op bezuinigd.

Na een aantal jaartjes ben ik weer gaan werken en begon weer af en toe wat geld te doneren aan WNF en daarnaast had ik symbolisch een zeeschildpad geadopteerd. Ik adopteerde nog een paar voor mijn vrienden als verjaardagscadeau. Ze mochten dan kiezen welke dier zij wilden. Het was weer wat anders dan gewone cadeaus en ik wist dat ik hen daar ook blij mee maakte en ik voelde me er goed bij. Het idee dat ik op mijn manier bijdrage kon leveren aan WNF.

Helaas, zoals jullie weten zit ik weer een tijd zonder werk en heb daardoor een laag inkomen. De laatste tijd kriebelde het en wilde ik graag wat voor WNF doen. Maar ja, geen centjes. Wel ben ik blij dat ik Stichting AAP kan steunen door middel van airmiles. Al mijn airmiles gaat automatisch naar Stichting AAP. Maar die optie heeft WNF niet.

Af en toe kijk ik op de website van WNF en zag dat je ook promotor kan worden. Dus online voor hun bezig zijn in de zin van hun berichten delen en dergelijke. Nou, dat kan ik wel doen en vind ik ook leuk om te doen. Ik ben er al een beetje mee begonnen op Instagram. En ga het ook op mijn Facebook doen. Dus wees niet verbaasd als ik dus opeens dingen deel van WNF. Dan weten jullie waarom.

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.