29-banger-sisters-7-jaar-win-babylon-vertrouwelijk-van-claudia-christian-1Banger Sisters is jarig… dat vraagt om een feestje! Inmiddels bestaat Banger Sisters al 7 jaar en hoe kunnen we dat nu beter vieren dan met geweldige leuke, mooie winacties voor onze lezers? Precies, en daarom staat bij Banger Sisters de hele maand augustus in het teken van winnen, winnen  en nog eens winnen. Vandaag maak je kans op Babylon vertrouwelijk van Claudia Christian! Doe mee en wie weet valt deze prijs straks op jouw deurmat!

29-banger-sisters-7-jaar-win-babylon-vertrouwelijk-van-claudia-christian-2
Babylon vertrouwelijk – Claudia Christian
Als actrice Claudia Christian op 17 jarige leeftijd na een jeugd vol problemen naar Hollywood verhuisd, stapt ze een compleet nieuwe wereld in. Vanaf haar eerste stappen op de set van Dallas tot haar hoofdrol in de Sciencefiction serie Babylon-5, van Claudia’s affaires met miljonairs, supermodellen, rocksterren en andere beroemdheden, tot haar stalkers, gebroken harten, geweld en verraad. Zowel op de set als daarbuiten lijken vreselijke gebeurtenissen Claudia te achtervolgen, gebeurtenissen die gevoed worden met alcohol en drugs.

 

Met een soms schokkende openhartigheid vertelt Claudia haar levensverhaal en weet daar op humoristische wijze allerlei leuke Hollywood anekdotes doorheen te weven, waardoor het geen moment saai wordt. Haar liefde-haat verhouding met acteur Angus Macfadyen; de samenzweringstheorieën rondom de dood van haar ex-man en haar 20 jaar lang durende relatie met de steenrijke Dodi Fayed die duurde tot het moment dat hij een relatie kreeg met prinses Diana.

Het Hollywoodleven eist zijn tol en Claudia zakt weg in een moeras van drank, maar ze blijft vechten om haar leven terug te krijgen en haar verslaving te boven te komen. Rehab, alternatieve behandelingsmethodes, zelfs hypnose, niets blijkt te helpen en stukje bij beetje verliest ze alles, totdat ze de Sinclair Methode ontdekt. Deze methode zal uiteindelijk ook haar leven redden. Schokkend, humoristisch, maar altijd boeiend – Babylon Vertrouwelijk is een hoopgevend verhaal dat inspireert en verlicht.

Ook kans maken op dit bijzondere boek?
Stuur een mail met als onderwerp Babylon vertrouwelijk naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 5 september 2017

 

written by

4 reacties op Banger Sisters 7 jaar! Win Babylon vertrouwelijk van Claudia Christian!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.