Afgelopen week was het niet mijn week. Ik was moe. Er is nog zoveel te doen op school en met de studie. Tussendoor ben ik alvast gaan solliciteren voor een baan op diverse scholen als onderwijsassistent.

Niet alleen dat, afgelopen woensdag dacht ik toen ik wakker werd, ik ben moe en wil niets doen. In de ochtend heb ik wel wat gedaan, maar het ging met moeite. Toen ging ik naar de bibliotheek in de stad om een boek op te halen dat ik gereserveerd had. Ik was bij de reservering vergeten aan te geven dat het op het ophaalpunt bij mij in buurt moest zijn. Was ik daar lekker op tijd en de scanner pakt het boek niet!! Serieus! En natuurlijk geen medewerker want die zijn pas vanaf 11 uur aanwezig en ik was er om kwart over tien. Nou ja, dan maar later in de week op halen. Op naar het ophaalpunt bij mij in de buurt, want daar waren ook wat boeken binnen gekomen die ik had gereserveerd. Ik was daar tegen half 11. Ze gaan op 10 uur open en ik sta ik voor een dichte deur!! Oké, absoluut niet mijn dag!

Duidelijk, het is niet mijn dag en ik moet dan gewoon even toegeven aan mijn moeheid en niets doen! Ik had ook mijn eerste afwijzing gekregen van een sollicitatie. Dat is weer iets waar ik aan moet wennen.

De donderdag en vrijdag gingen het wel goed op school. Ik voelde wel dat er een bepaalde sfeer hangt omdat wij de laatste weken ingaan. Maar zaterdag… mijn wasmachine is stuk!! Pfff, dat kan er ook nog bij! Ik kon gelukkig mijn was bij mijn ouders brengen, een zak zeiknatte was en zak droge was. Mijn vader ging met mij mee naar de winkel om te kijken voor een nieuwe wasmachine. Althans, ik ging eerst vragen aan de meneer in de winkel of het de moeite waard is om de oude wasmachine te laten repareren. Maar gezien de prijsklasse en de levensduur was een reparatie niet zinvol. Dus dan maar een nieuwe aanschaffen. Ik heb besloten voor een wat duurder merk te gaan en energiezuinige versie. Maar toen kwam iets positiefs, hij kon maandag al geleverd worden!!

Wel besloot ik zaterdag even niets te doen, nou ja, althans wel wat huishouden maar verder niets. Normaal werk ik zaterdag aan mijn verslagen en zondag doe ik lekker niets. Ik besloot het even om te draaien en ik ben blij dat ik die keuze had gemaakt. Want zondag was ik weer lekker op dreef en was aardig opgeschoten met een aantal dingen.

Komende week is een drukke week want ik ga woensdag ook naar school, dan heb ik mijn proeve van bekwaamheid. Volgend weekend zal ik waarschijnlijk wel op zaterdag en zondag aan mijn verslagen moeten werken om aantal dingen nog voor de vakantie af te hebben. Komende week hoor ik ook of ik daadwerkelijk na de zomer weer in groep 3 stage ga lopen of dat het anders wordt. Afwachten maar.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.