De band die je hebt met je dierbaren verdwijnt niet na de dood. Je houdt niet ineens op met houden van iemand of denken aan iemand. En soms gebeurt er iets, droom je iets, voel je iets waarvan je denkt: zou het? Is dit een teken?

Laura Lynne Jackson is een van de bekendste mediums uit de Verenigde Staten.
In Tekens zijn overal laat ze je zien dat wat we vaak instinctief voelen klopt. Ze vertelt verhalen van mensen die bizarre ervaringen hebben meegemaakt, zoals een moeder die sinds het overlijden van haar zoon overal heten tegenkomt; ze wordt er zelfs midden op de snelweg door gestopt. Of de vrouw die een dollarbiljet ontvangt met de naam van haar overleden man erop geschreven, als teken dat het goed met hem gaat. En het nummer van Elvis Presley dat Laura zelf altijd op de sterfdag van haar vader ergens onverwacht hoort.

Als je ervoor openstaat, dan heb je geen medium nodig om je te vertellen wat je diep van binnen eigenlijk al weet. Tekens zijn overal is een boek vol liefde, hoop en troost.

Tekens zijn overal is opgesplitst in vier delen. In het eerste deel introduceert Laura Lynne Jackson zichzelf, vertelt ze aan de hand van haar ervaringen hoe zij zich laat lijden door haar Lichtteam en geeft ze een duidelijke beschrijving van hoe de wisselwerking tussen ons en de mensen die zijn overgegaan en ons persoonlijke Lichtteam werkt. Het tweede deel geeft je de basis ingrediënten om je eigen unieke taal met de Overkant mede te creëren. Het derde deel vertelt indrukwekkende verhalen over mensen die een diepe, persoonlijke taal hebben ontwikkeld om met geliefden aan de Overkant in verbinding te komen.
Tot slot reikt het vierde en kortste deel je praktische stappen aan die je kunt zetten om jezelf naar een verhoogde mentale en spirituele plek te brengen en daar ook te blijven.

De eerste drie hoofdstukken staan vol met allerlei verhalen van mensen waarop tekens van overledenen, het Lichtteam of het Universum zich op magische wijze manifesteren. Deze verhalen zijn ook nodig omdat veel mensen eerder alles als toeval zullen zien, dan als tekens. Persoonlijk geloof ik in tekens en de verhalen die in dit boek staan zijn absoluut niet toevallig te creëren, maar wel degelijk door de energie van de mensen van wie we hebben gehouden in werking gezet.

Als er een ding duidelijk is in het ontroerende Tekens zijn overal, dan is het wel dat de macht van tekens geen grenzen kent en onbeperkt is. De Overkant bevat een onuitputtelijke stroom liefde en de mensen die we verloren hebben gebruiken deze liefde maar al te graag om je te laten weten dat ze van je houden en altijd bij je zijn. Alleen deze wetenschap is heel belangrijk voor mensen die worstelen met verlies, schuldgevoel of in zoverre mate verdrinken in hun verdriet dat ze zijn gestopt met daadwerkelijk leven. Daarom is Tekens zijn overal echt een aanrader voor iedereen die iemand heeft verloren en die graag weer een connectie met de desbetreffende persoon wilt hebben. Wie weet gaf die persoon je al die tijd al tekens, maar zag je het gewoon niet door de drukte van het dagelijkse leven.

De terugkerende boodschap in Tekens zijn overal is dat wanneer je je hart en je geest opent voor tekens en boodschappen van de Overkant, er een kanteling in je bewustzijn plaatsvindt.
Om ontvankelijk te worden voor de tekens die op je pad komen, moet je wel je manier van kijken veranderen. Laura Lynne Jackson legt je uit wat je hiervoor moet doen. Vervolgens leer je vragen om het teken dat je graag wilt als je hulp nodig hebt, een vraag hebt of geleid wil worden naar het meest verlichte pad. En uiteraard het belang van je dankbaarheid tonen voor de moeite die is gedaan.

Tekens zijn overal is op zo’n warme, liefdevolle en soms ontroerende manier geschreven dat je het gevoel hebt dat je Laura Lynne Jackson kent. Veel van wat ze vertelt weet je als lezer eigenlijk al, maar ze zorgt ervoor dat je je weer opnieuw verbonden voelt met alles om je heen (wat je ziet én wat je niet ziet).

Over de auteur:
Laura Lynne Jackson is lerares, spreker en medium. Op het ogenblik is ze een Windbridge Certified Research Medium aan het Windbridge Research Center en gecertificeerd medium bij de Forever Family Foundation. Ze is de auteur van Het licht tussen ons, een New York Times-bestseller. Ze woont met haar man en drie kinderen op Long Island.

Uitgeverij: Spectrum
ISBN: 9789000371792
Pagina’s: 299
Prijs: €22,99


 

written by

1 reactie op Tekens zijn overal; Leer de boodschappen van het universum zien en begrijpen – Laura Lynne Jackson

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.