16313aa315
Vrouwen opgelet, ook voor jullie man is er nu volop Kneipp douchepret! Drie heerlijke doucheproducten speciaal ontwikkeld voor de bewuste man van deze tijd. Een frisse douche die je man klaarstoomt voor een enerverende dag. Kortom de ideale huidverzorging voor de man met natuurlijke ingrediënten zoals zeemineralen, guarana en verse ceder.

Kneipp heeft haar nieuwe mannenverzorging perfect afgestemd op de wensen voor de moderne man. Ze zijn bewust bezig met lichaamsverzorging en in deze drukke tijd kiezen zij voor het gemak van een 2- in -1 product. Daarnaast staat het natuurlijke karakter met een eigentijdse uitstraling voorop!

Er zijn drie varianten:
• 2-IN-1 douche Ready to Go Douche gel/shampoo met frisse Lemongrass en opwekkende Guarana. (200 ml – € 4,99)
• 2-IN-1 douche Cool Freshness Douche gel/shampoo met een combinatie van verfrissende Cool mint en zeemineralen. (200 ml – € 4,99)
• Douche foam Men Only Rijke douche foam met krachtige kruidige geur van cederhout voor optimale verfrissing en jojobaolie voor de verzorging van de huid. (200 ml – € 6.99)

showimage.phpUitgelicht: 2-in-1 Douche Ready to Go
Ervaar de nieuwe verkwikkende energie van Kneipp® 2-in-1 douche Ready to Go. De natuurlijke verzorgende formule met citroengras en Guarana minimaliseert het vochtverlies en beschermt de huid tegen uitdroging. De dynamische geur is stimulerend en activerend terwijl huid en haar mild worden verzorgd. Voordelen van het product
• natuurlijk verzorgende formule met Lemongrass en Guarana
• beschermt de huid tegen uitdroging
• een verbeterd huidgevoel tijdens en na het douchen

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.