9 sept. Blogbom Kapot – Carry Slee

Julia en haar broer Thijs spelen samen in een succesvolle band. Ze hebben veel vrienden en zijn alle twee tot over hun oren verliefd. Een heerlijk leventje dus. Ze hadden nooit kunnen denken dat het kon gebeuren, maar ineens wordt alles anders. Het drama dat zich thuis afspeelt zet Julia en Thijs lijnrecht tegenover elkaar en dreigt alles kapot te maken.

Kapot is het nieuwste jeugdboek van Carry Slee. Een prachtig en aangrijpend verhaal om in één adem uit te lezen.

In Kapot lees je over Thijs en Julia. Ze zijn broer en zus en zitten samen in een succesvolle band. Thuis gaat het niet zo lekker want hun ouders hebben vaak ruzie. Thijs en Julia zitten er tussen in en dat heeft al behoorlijk wat invloed op hun dagelijkse leven, maar dan gaat hun vader ergens anders wonen. Waar Julia meer naar haar moeder trekt, kiest Thijs voor zijn vader. Niet alleen de ouders komen zo lijnrecht tegenover elkaar te staan, maar ook broer en zus. Dit zorgt uiteraard voor vervelende gevolgen. Voor henzelf, maar ook voor de band, hun vriendengroep en natuurlijk hun schoolprestaties. Zal het ooit weer goed komen tussen Thijs en Julia en hun band, en hoe loopt het af tussen hun ouders?

Carry Slee is bekend van haar mooie boeken. Waar ze eerder vooral kinderboeken schreef is dit boek echt bedoeld voor meiden en jongens die wat ouder zijn. Er komen veel momenten in het boek voorbij waarbij ik wel even moest slikken. Gelukkig wordt dit afgewisseld met leuke onderwerpen zoals optredens van de band en de verkering tussen Thijs en Emma. Kapot is, ondanks het verdrietige onderwerp, geweldig mooi om te lezen, niet alleen voor pubers, maar misschien juist wel voor ouders ook.

Uitgeverij: Overamstel
ISBN: 9789048826575
272 pagina’s
Prijs: € 14,99
Nieuwsgierig geworden naar dit nieuwste boek van Carry Slee?
Neem dan een kijkje op haar website: http://carryslee.nl/boek/Kapot-T125.html /

Banger Sisters deed ook mee aan de blogbomb ter ere van het uitkomen van dit geweldig mooie boek en daarom mochten we één exemplaar van Kapot weggeven.
Gefeliciteerd Fam Breidenbach-Verhulst, het nieuwste boek van Carry Slee komt zo snel mogelijk jullie kant op!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.