Beeldlogo

Comfortabele relax-kleding gemaakt van luxueuze materialen
Warm en comfortabel, maar toch modieus: dat is de hoofdgedachte achter de Fall/Winter Soulwear collectie van Rituals Cosmetics. De combinatie van verschillende stoffen, designs en basics voor zowel mannen als vrouwen, maken de collectie ideaal om in stijl te ontspannen. Naast comfortabele tunieks, vesten en capuchontruien, bevat de collectie een aantal onmisbare accessoires, zoals shawls, wanten, sokken en mutsen.

Soulwear1
Voor de collectie zijn luxueuze materialen gebruikt, zoals een mix van de zachtste wolsoorten, maar ook soepele jerseys en katoen. Soulwear biedt een gevoel van luxe en de moderne kleuren van dit seizoen, zoals Asfalto, Wolfberry, Rose, Dark Indigo en Honeyberry, vormen een levendige toevoeging aan elke garderobe. De Fall/Winter Soulwear collectie 2014 – 2015 is verkrijgbaar in alle Rituals-winkels, bij verschillende Bijenkorf filialen en via Rituals.com. Prijzen variëren tussen € 15,- en € 69,-.

Soulwear 2
Over Rituals Cosmetics

Rituals Cosmetics is het eerste merk ter wereld dat home & body cosmetics combineert. Met een productlijn van verzorgende body- en gezichtscrèmes, Eau de Parfum, thee, geurkaarsen en precious mineral make-up staat Rituals Cosmetics voor speciale aandacht die alledaagse routines in betekenisvolle rituelen verandert. Alle producten, ruim 400 in totaal, zijn geïnspireerd op authentieke Oosterse rituelen. Na de opening van de allereerste Rituals-winkel in de Amsterdamse Kalverstraat in 2000, volgden openingen in steden als Londen, Madrid, Antwerpen, Lissabon, Berlijn, Stockholm, São Paulo en onlangs New York. Inmiddels heeft het verwenmerk meer dan 300 winkels, bijna 1.000 shop-in-shops en 5 City Spa’s verspreid over 18 landen wereldwijd. www.rituals.com

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.