Testing for Banger Sisters Aussie Hair products 1

Droom jij ook van een goed gestyled kapsel wat niet op een harde helm lijkt? Dan is je droom nu uitgekomen met de nieuwe Aussie Miracle Styling Collectie. Een nieuwe reeks Aussie stylingproducten die je haar zowel in model als zacht en soepel houden. Klinkt als een droom nietwaar? Banger Sisters mocht testen of deze droom werkelijkheid werd.

Van Aussie ontvangen we een prachtige cadeaudoos vol nieuwe producten uit hun nieuwe Aussie Miracle Stylingcollectie. Zo zit er tweemaal een bus Miracle Hairspray volume + hold en shine + hold in. Daarnaast twee bussen Miracle Styling Mouse in de varianten volume + conditioning en curl define + shine. Verder twee mini uitgave van de Aussie Miracle Dry shampoo Mega Instant. Als laatste een flesje Miracle Beach Waves.

Aussie hairspray
Als eerste zijn de Aussie Miracle Hairspray volume + hold en shine + hold aan de beurt. Die eerste beloofd volume en stevigheid, zonder hard of zwaar aan te voelen. Na gebruik voelt je haar wat voller en zo ziet het er ook uit. Daarnaast is je haar superzacht en verre van hard. De hold + shine belooft een zachte, glanzende coupe en ook hier kunnen we ons in vinden. Je haren worden zacht, maar blijven zelf bij de wildste dance moves perfect in model.

Aussie mousse
Aussie Miracle Styling Mouse volume + conditioning aan de beurt. De mouse is makkelijk in het gebruik, spuit een flinke bol op je hand en verdeel deze over je haar. Daarna stylen zoals je gewend bent en inderdaad, je coupe zit perfect voor de wildste stapavond. De volume + conditioning zorg voor een voller kapsel zonder zwaar te worden. De curl define + shine zorgt voor perfecte bouncy krullen die de hele dag –of avond- in model blijven.

Aussie-Miracle-Dry-Shampoo-207x300
De Aussie Miracle Dry shampoo Mega Instant hebben we al in een eerdere aflevering van Testing for Banger Sisters besproken (zie hier) Wat bijzonder fijn is aan deze mini uitgave is dat hij superhandig is om zo mee te nemen in je tas. Is je haar tijdens een avondje uit futloos en zwaar geworden? Even sprayen, doorborstelen en klaar, je haar zit weer perfect in model en ruikt bovendien heerlijk.

Aussie Beach spray
Als laatste is Miracle Beach Waves aan de beurt. Deze spray geeft je door middel van twee soorten zout een gave, matte beachlook. Alsof je regelrecht van het strand komt, al is de zon ver te zoeken.

Onze eindconclusie is dat je met de nieuwe Aussie Miracle Styling Collectie inderdaad je droomkapsel -zacht, stevig en goed in model- kunt creëren dat bovendien vergezeld gaat van een heerlijke geur.

De nieuwe Aussie Miracle Styling Collectie is verkrijgbaar bij Etos en Kruidvat.
Voor bovengenoemde producten (de droogshampoo in normale bus) betaal je € 7,11 per stuk.

There is more in life than hair, but it’s a good place to start – Aussie filosofie

[bol_product_links block_id=”bol_56900dc17e347_selected-products” products=”9200000035271541,9200000035271543,9200000035271539,9200000035271545″ name=”Aussie Miracle Styling Collectie” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.