I love Liv 4, Bekentenissen van en professionele puber – Marlies Slegers

Veel Livs uit Spanje!

Jippie!! Ik mag van mam mee naar Spanje. #superblij :-). Toch op vakantie dus. Yeah!! Nu al zin in! Een zomer vol Z. Zon, zee, zoenen, zwemmen, zangria, zonnebaden. xx Liv

Professioneel puber zijn kost veel geld, tijd en energie, vindt Liv. Gelukkig is het bijna vakantie en mag ze met haar vader mee naar Spanje. Alleen jammer dat die irritante Ozan meegaat! Maar eerst heeft ze nog de proefwerkweek, de uitvoering van Romeo & Julia, en het midzomernachtfeest, waarvoor ze het perfecte zwarte jurkje moet zien te vinden. Dan krijgt ze midden in de nacht een geheimzinnig appje van Eva:

Liefje, ik heb tegen mijn moeder gezegd dat ik bij jou ben blijven slapen.
Pleeeeez, vertel niet dat ik er niet ben! Love you! xx Eef.

Een prettig gestoord dagboek van Liv vol humor en geheimen… eh bekentenissen.

In dit vierde deel val I Love Liv gaat Liv op vakantie naar Spanje met haar vader. Maar voordat ze kan vertrekken moet er nog een heleboel gebeuren. De proefwerkweek en een uitvoering van Romeo en Julia, die niet helemaal gaat zoals verwacht. En natuurlijk de jacht naar het perfecte jurkje voor het Midzomernachtfeest. Wanneer ze van Eva een geheimzinnig berichtje krijgt na het Midzomernachtfeest vraagt Liv zich af wat er gebeurd is, helmaal als ze de dag erna nog een vreemd berichtje krijgt. En dat allemaal vlak voor haar vertrek naar Spanje.

I love live is echt een hilarisch boek, door de grappige momenten lig je geregeld in een deuk. Soms is het verhaal ook spannend, vooral wanneer Liv de rare berichtjes van Eva krijgt. I love Liv is een geweldig leuk boek om te lezen, maar dat is bij alle I love Liv boeken het geval. Ik blijf het een leuke serie vinden en kijk uit naar deel 5!

Uitgeverij: Moon
ISBN: 9789048820382
240 pagina’s
Prijs: € 17,50

 

 

written by

2 reacties op I love Liv 4, Bekentenissen van en professionele puber – Marlies Slegers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.