BS - Alle wijsheid zit vanbinnen – Claudine ‘Kripaaji’ Drees

Voel je je vaak gelukkig? Of slorpt de meer, beter, sneller en efficiënter-mythe van de maatschappij je langzaam maar zeker op?

Ons drukke en volle leven brengt gelukkige momenten met zich mee maar ook vele mentale en fysieke spanningen. We worden geleefd. De gevolgen hiervan zijn chronische stress, onrust, zorgen, gemoedsschommelingen, slaap- en/of eetstoornissen, burn-out en fysieke kwalen.

Ik nodig je uit om met mij op pad te gaan om de weg te leren kennen naar een groter bewustzijn om sterker in je leven te staan.

Met de MEY ontdekkingsreis ontwikkelt Claudine een handige map om je intuïtieve intelligentie te ontwikkelen en elke crisis te overwinnen, het beste uit je leven te halen en vervuld te zijn.

Tegenwoordig zijn we allemaal druk, druk, druk. Alles moet beter, sneller en efficiënter, maar worden we daar gelukkiger van? Alle wijsheid zit vanbinnen staat stil bij die vraag. Want zorgt dat drukke, volle leven ervoor dat we ons beter voelen of zorgt het er juist voor dat we steeds meer van onszelf eisen, met alle gevolgen van dien? Veel mensen kampen met klachten als stress, onrust en andere lichamelijke en fysieke klachten. Tijd om daar eens bij stil te staan en te kijken wat ons echt gelukkig maakt.

Alle wijsheid zit vanbinnen helpt hierbij. Door met Claudine op ontdekkingsreis te gaan naar dat wat jou gelukkig maakt en zo te gaan leven dat het in plaats van stress juist voldoening oplevert. Het boek bevat tips en oefeningen om situaties beter onder controle te krijgen, te houden. Met behulp van Mindful Energizing Yoga leer je om te concentreren en te vertrouwen op je intuïtieve intelligentie. Een fijn en handig hulpboek waarin op duidelijke wijze wordt beschreven en getoond hoe je de rust en balans terug brengt in je leven.
Is jouw leven ook bomvol, wordt jij geleefd maar mis je de voldoening? Dan is Alle wijsheid zit vanbinnen een boek dat je niet mag missen. Neem de uitnodiging van Claudine aan en ga met haar op ontdekkingsreis naar jouw bewustzijn en een harmonieus leven.

Uitgeverij: Kramat
ISBN: 9789462420229
175 pagina’s
Prijs: € 18,95

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.