kneipp-body-lotion-spray
Ze hebben weer wat nieuws bij onze vrienden van Kneipp; Body lotion Spray! Een fijne spray die je helpt om je huid supersnel in te smeren én je huid superzacht maakt, aldus Kneipp. Dat wilden we bij Banger Sisters natuurlijk graag zelf uitproberen en dus mochten we van Kneipp hun twee nieuwste pareltjes uit proberen.

Kneipp zelf over hun nieuwste Body lotion Spray
Natuurlijk willen we allemaal het beste voor onze huid en is dagelijks insmeren belangrijk. Maar door tijdsdruk schiet dit er vaak bij in. Herkenbaar? Kneipp® heeft de oplossing met de nieuw ontwikkelde Body lotion Spray. De snelste body care die er is, mét alle voordelen van Kneipp; effectieve natuurlijke huidverzorging gecombineerd met een heerlijke geur. De spray is verkrijgbaar in de varianten Silky Secret en Patchouli, ze trekken beide supersnel in en laten geen witte film of plakkerig gevoel achter. Sprayen, verzorgen en klaar!

Testing for Banger Sisters
Maar hoe werkt deze spray in de praktijk, is ‘ie echt zo handig in het gebruik? Natuurlijk zijn we bij Banger Sisters zwaar fan van de heerlijke, verzorgende producten van Kneipp en genieten dan ook volop wanneer zij met een nieuw product komt. Dat we nu de Body lotion Spray mogen testen is dan ook weer een feestje. De Body lotion Spray is inderdaad superhandig in het gebruik. Snel even sprayen, uitsmeren gaat handig en klaar ben je, want de Body lotion Spray trekt lekker snel in.

body-lotion-spray-van-kneipp-silky-secret body-lotion-spray-van-kneipp-patchouli

 

 

 

 

 

 

 

 

Als we de spray vergelijken met bijvoorbeeld de bodycrème, die een stuk dikker en romiger is, merken we weinig verschil in het resultaat. Opvallend, want de spray is natuurlijk een wat dunnere substantie dan de bodycrème, maar toch geeft de spray na afloop hetzelfde verzorgende, zachte gevoel aan je huid. De Body lotion Spray is dan ook ideaal voor de momenten dat je weinig tijd hebt, maar wel je huid de heerlijke verzorging van Kneipp wil geven.

We mochten allebei de varianten van de Kneipp Body lotion Spray testen. Deze is verkrijgbaar in de geuren Silky Secret en Patchouli. Beide hebben een heerlijke geur die, zoals we van Kneipp gewend zijn, lekker lang blijft hangen. Extra fijne bijkomstigheid is dat deze Body lotion Sprays een mooie aanvulling zijn op de geurlijnen van Kneipp.

kneipp-silky-secret kneipp-patchouli

 

 

 

 

 

De nieuwe Kneipp Body lotion Sprays zijn vanaf april verkrijgbaar bij diverse drogisten voor de adviesprijs van € 9,99 voor een bus van 200 ml.

Over Kneipp
Kneipp ontwikkelt producten gebaseerd op de gezondheidsfilosofie van Sebastian Kneipp. In deze filosofie staan de vijf pijlers water, planten, voeding, beweging en balans centraal.  De producten van Kneipp worden in Duitsland ontwikkeld in samenwerking met dermatologen, plantkundigen en universiteiten. Het doel is om kwaliteitsproducten te ontwikkelen die iets goed voor je doen en waar je eindeloos van kunt genieten zodat je elke dag lekker in je vel zit. Dit alles met respect voor de wereld waarin wij leven.
Wil je meer weten over de filosofie van Kneipp? Neem een kijkje op www.kneipp.com

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.