winactie-win-een-buurman-buurman-pakket-1A Je To! Onze favoriete buurmannen zijn terug voor hun tweede bioscoopavontuur! Vanaf 26 april schitteren de doe-het-zelf vrienden met gloednieuwe avonturen in: ‘Buurman & Buurman Bouwen een Huis’. Kees Prins en Siem van Leeuwen zijn opnieuw verantwoordelijk voor de stemmen. De distributie is in handen van Just Film Distribution en Banger Sisters gaf een leuk Buurman & Buurman pakket weg!

 

winactie-win-een-buurman-buurman-pakket-2Buurman & Buurman Bouwen een Huis
Buurman & Buurman zijn terug met nieuwe avonturen. In ‘Buurman & Buurman Bouwen een Huis’ bedenken de populaire buurmannen nieuwe briljante oplossingen voor de alledaagse problemen waar zij tegen aanlopen. De twee klunzige vrienden proberen een nieuwe grasmaaier aan de praat te krijgen en een mol te verjagen uit de tuin. En wie anders dan de Buurmannen kunnen een nieuwe keuken aanleggen en daarbij de badkamer volledig in puin leggen? Buurman & Buurman helpen elkaar door dik en dun en krijgen uiteindelijk alles voor elkaar. A Je To!

 

Buurman & Buurman Bouwen een Huis draait vanaf 26 april in de bioscoop.
Met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen

 

winactie-win-een-buurman-buurman-pakket-3 winactie-win-een-buurman-buurman-pakket-4

 

 

 

 

Banger Sisters mocht twee keer een Buurman & Buurman pakket met daarin een doeboek en de dvd Buurman & Buurman- Al 40 jaar beste vrienden weggeven.
Onderstaande winnaars gefeliciteerd, jullie Buurman & Buurman pakket is naar jullie onderweg!
*M van de Berg
*Oma Snel

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.