dsc_0006
Dove heeft iets nieuws, de Dove Shower Foam. Een heerlijk schuim voor onder de douche, verpakt in een handige pompflacon. Dat klinkt goed, maar dat willen we bij banger Sisters natuurlijk graag zelf zien. Toen Dove vroeg of we hun nieuwe shower foam zouden willen testen zeiden we uiteraard geen nee.

Als de pompflacons met de nieuwe Dove Shower Foam binnenkomen, stijgt na opening van het doosje de heerlijkste frisse geuren naar boven. Dat begint al goed, een lekker h=geurtje is natuurlijk onmisbaar bij een doucheproduct. De pompflacons bevatten een inhoud van 200 ml, goed voor zo’n 130 pompjes. Verder zijn er drie geurvarianten, de bekende geur van Dove, peer en pistache. We zetten ze even duidelijk op een rijtje met elk hun kenmerken.

Deeply nourishing
Met de bekende geur van Dove en een intens diepwerkende voeding voor de droge huid.

Revitalizing Pear
Een heerlijke opwekkende geur van peer met een verfrissende touch van aloë vera.

Pampering Pistachio
De kalmerende geur van romige pistache met bloemige zweem van magnolia.

Dan wat theoretische informatie van Dove. De Shower Foam bevat essentiële lipiden zoals stearinezuur, een lipide die van nature in de huid voorkomt en bekend staat om de verzorgende eigenschappen. Samen met moisturizers houden die de huid zacht en soepel en beschermen ze de huidbarrière onder de douche. De aanvullende hydraterende en verzachtende ingrediënten zorgen voor een optimale voeding van de huid. Het resultaat is een zachte, soepele huid.

dsc_0008Maar dan de praktijk. Over de geur is niets teveel gezegd. Zodra je een druk op het pompje geeft komt er een rijk schuim tevoorschijn, vergezeld van een heerlijke geur. Het schuim is heerlijk romig en is goed over de huid te verdelen. De Dove Shower Foam is handig in het gebruik. Geen geknijp in bijna lege flessen, even op het pompje drukken en je hebt een royale bol schuim. Na het afspoelen en afdrogen blijft de aromatische geur nog even hangen. Gelukkig maar, want het is een prettige geur. Onze voorkeur ging overigens vooral uit naar de Pampering Pistachio, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Wat betreft de voeding van de huid, ook daar zijn we meer dan tevreden over. Heb je een erg droge huid dan is de variant Deeply nourishing een echte aanrader.

Zo samengevat is Banger Sisters erg tevreden over de nieuwe Dove Shower Mouse.
Een heerlijk douche product voor een mooi prijsje want je betaalt slechts € 5,99 per flacon.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.