droogshampoo-image

Je haar wassen, droogmaken en stylen kan een enorm tijdrovende klus zijn. In periodes waarin tijdgebrek hoogtij viert, neem je soms genoegen met een ingezakte coupe waar je nog iets van hebt geprobeerd te maken. Of je haar straalt een gezonde gloed uit en bezit volume op die ene kruin of je pony na. Goed nieuws voor iedereen die dit herkent. Dankzij de droogshampoos van Andrélon zijn deze ‘bad-hair-days’ voorgoed verleden tijd!
De droogshampoo van Andrélon is verkrijgbaar in drie varianten: Verrassend Volume, Langer Fris en Zomerblond. De Andrélon Droogshampoos zorgen ervoor dat het vet bij de haarwortels wordt opgenomen en dat je haar weer aanvoelt alsof het pas gewassen is; fris, luchtig en vol volume. Niet alleen zorgen droogshampoos voor een shampoo effect – het maakt je haar schoon – maar ook voor een volumeboost en extra structuur om iedere gewenste look te creëren.
Banger Sisters had de eer om alle drie de varianten te testen en te verklappen of deze shampoos doen wat ze beloven.


Langer Fris
Deze variant is speciaal ontwikkeld voor normaal tot vet haar dat tussen de wasbeurten door een opfrisser kan gebruiken. Zelf heb ik – om zo eerlijk mogelijk te testen – vrijwillig mijn haar wat vetter dan normaal laten worden. Op een dag was het zo ver, mijn haar zag er vet en futloos uit, tijd om de droogshampoo te gebruiken. De Langer Fris Droogshampoo is verrijkt met organic green tea en speciaal ontwikkeld om haar dat snel vet wordt schoon, luchtig en langer fris te houden. Ideaal dus als je haar vaak gewassen moet worden.
Na het aanbrengen van de droogshampoo, waarover we zo meer zullen vertellen, was het tijd om de shampoo uit te kammen en mijn haar in model te brengen. Mijn verbazing was groot toen ik na het gebruik ineens een bos weelderig haar had dat schoon en fris aanvoelde terwijl ik vijf minuten daarvoor nog een troosteloze vet uitziende coupe had. Ook was het haar zeer gemakkelijk in model te brengen, met als gevolg dat ik weer stralend voor de dag kwam. De formule van deze shampoo zorgt er namelijk voor dat het vet bij de haaraanzet opgenomen wordt en daardoor krijgt je haar een pure, krachtige verfrissing en luchtig volume. Geslaagd dus!


Verrassend Volume

Slap en futloos haar dat snel vet wordt; wie kent het niet? Ik in ieder geval wel. Na het wassen heb ik nog wel wat volume in mijn haar, maar na een dag is dit vaak weer over. Daarom was ik bijzonder nieuwsgierig of deze droogshampoo mijn haar weer volume zou geven. Volgens de aanwijzingen op de bus bezit deze shampoo een zogenaamd ‘lift-up system’ en heb je na gebruik fris, licht en ‘ready to go’ haar vol volume. Enigszins sceptisch begon ik met het spuiten van de droogshampoo om twee minuten later – en na uitkammen – vol verbazing naar mijn spiegelbeeld te staren. Je krijgt niet een beetje volume van deze shampoo, nee, je haar ziet er vol, dik, glanzend en gezond uit en is gemakkelijk in model te brengen. Persoonlijk is dit dan ook mijn favoriete variant.


Zomerblond
Daar ik zelf geen blond haar heb, was dit keer mijn zoon het slachtoffer om de droogshampoo te testen. Zijn zomersblonde kleurtje is inmiddels al wat vervaagd, ideaal om te testen dus. Volgens de verpakking haalt de Zomerblond Droogshampoo het beste in je blonde haar naar boven, vooral omdat blond haar vaak fijner is en sneller vet lijkt waardoor het donkerder van kleur wordt. Deze shampoo belooft het haar er blonder uit te laten zien en geeft het haar meer structuur voor een echt beach effect.
Nadat ik mijn zoon zijn haar riant had ingespoten en uitgekamd bleek er geen woord van gelogen te zijn. Zijn haar oogde prachtig blond, zag er schoon en fris uit en had inderdaad een soort beach effect. Wij zijn daarom sinds het testen een groot fan van de droogshampoos.


Hoe gebruik je droogshampoo eigenlijk?
Breng de droogshampoo aan op droog haar en spuit op ca. 20 centimeter afstand op de haarwortel. Laat 2 minuten inwerken en borstel of föhn het uit.
* Masseer de droogshampoo met je vingers door het haar en je krijgt vanzelf meer volume.
* Daarna kun je je haar op elke manier stylen, zonder dat het ‘instort’. De structuur die het haar van de droogshampoo krijgt zorgt ervoor dat het beter op zijn plek blijft zitten. Om het beter vast te zetten met speldjes kun je het ook in de haarpunten gebruiken.
* Droogshampoo is ook zeer geschikt als slechts een deel van het haar slap en futloos is, zoals de kruin of pony. Je hoeft het dan alleen op deze gedeeltes aan te brengen.
Nieuwsgierig geworden? De Droogshampoo is verkrijgbaar bij de drogisterij en bepaalde supermarkten.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.