Ken je dat? Je eet een ijsje of drinkt van je koffie en opeens voel je het; zo’n akelige steek in je tanden. Je hoeft daar niet langer hinder van te hebben want er is nu Elmex Sesitive, een tandpasta speciaal voor gevoelige tanden. Dat klinkt super natuurlijk, maar werkt het ook echt? Banger Sisters zocht het voor je uit.

Wanneer je last hebt van gevoelige tanden ligt dit vaak eraan dat je tandvlees wat teruggetrokken is waardoor de tandhalzen bloot komen te liggen. Deze is kwetsbaar en bij het nemen van koude en warme dranken kan dit een pijnscheut veroorzaken. Ook ontwikkel je zo sneller tandcariës. Belangrijk is dus om deze tandhalzen extra bescherming te geven en daarnaast minder kwetsbaar te maken. Om dit op te lossen kun je Elmex Sensitive gebruiken.

Elmex Sensitive is een tandpasta die een drievoudige werking biedt die klinisch is bewezen. Zo zorgt deze fijne tandpasta ervoor dat je blootliggende tandhalzen een duurzame beschermlaag krijgen door de effectieve aminfluoride. En niet alleen de tandhalzen krijgen zo’n fijne beschermlaag, maar ook de rest van je kostbare gebit. De fijne deeltjes in Elmex Sensitive zorgen ervoor dat je tanden effectief, maar op een zachte manier worden gereinigd.

Na twee weken deze fijne tandpasta te hebben gebruikt kunnen we inderdaad bevestigen dat de gevoeligheid een stuk minder is geworden. De smaak is lekker fris en je tanden voelen heerlijk schoon. Heb je gevoelige tanden? Twijfel dan niet maar probeer ook eens de fijne tandpasta Elmex Sensitive.

[bol_product_links block_id=”bol_5d53f73e4989a_selected-products” products=”9200000112317120″ name=”Elmex Sensitive” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.