Hieperdepiep hoera… Banger Sisters viert heel augustus haar 9e verjaardag! En dat is vooral boffen voor onze lezers, want we gaan bergen prijzen weggeven. Elke dag hebben we een nieuwe winactie en natuurlijk sluiten we deze feestmaand af met een dag vol winacties én super-te-gek-gave cadeaupakketten. Zo kon je kans maken op kaartjes en een filmflyer voor de film Diego Maradona! Heb jij ook mee gedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Diego Maradona
Diego Maradona is de nieuwe film van Oscarwinnaar Asif Kapadia (AMY), over de opkomst en ondergang van stervoetballer Diego Maradona. Gemaakt aan de hand van meer dan 500 uur aan archiefmateriaal schetst de film een uniek portret van deze man, rebel, held, en voor velen: God.

Op 5 juli 1984 arriveerde de 23-jarige Diego Maradona voor een recordbedrag bij SSC Napoli. De club had voorheen nooit een groot toernooi gewonnen, en verlangde naar meer succes. De charismatische Argentijn trok Napels naar hun eerste winst ooit, en werd door velen aanbeden. In een stad waar zelfs de duivel nog bodyguards nodig had, werd Maradona groter dan God.

Diego Maradona vertelt een meeslepend en onvergetelijk verhaal over de opkomst en ondergang van een groot talent.

Regisseur Asif Kapadia maakte in 2010 veel indruk met zijn documentaire Senna, over het leven en de tragische dood van Braziliaans Formule 1 icoon Ayrton Senna. In 2016 won hij een Oscar voor Amy, over de in 2011 overleden zangeres Amy Winehouse. Voor zijn nieuwste film Diego Maradona kreeg hij Diego Maradona zelf aan boord, die zijn volledige steun verleende.

Diego Maradona draait vanaf 8 augustus in de bioscoop.
Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier alvast de trailer.


We mochten maar liefst vijf keer een set met twee filmkaartjes en een filmflyer van Diego Maradona weggeven! Onderstaande winnaars gefeliciteerd, jullie prijs komt zo snel mogelijk jullie kant op!
* Marian Bouwens
* Gerjan Palm
* Lenny Breidenbach
* Jacqueline Roose
* Mirjam Kalbfleisch

written by

1 reactie op Banger Sisters 9 jaar! Winnaars kaartjes en een filmflyer voor de film Diego Maradona!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.