Eerder kon je hier bij Banger Sisters zo’n heerlijk Goodbye Stress pakketje van Kneipp winnen. Natuurlijk waren wij ook nieuwsgierig naar deze nieuwe lijn van Kneipp en wij mochten dan ook de Goodbye Stress Massageolie testen. En wat hebben we genoten!

Goodbye Stress Massageolie: voor jouw Kneipp-moment zonder stress! Voel hoe een massage de spanning laat verdwijnen. De zuiverende en verfrissende geur van natuurlijke etherische rozemarijnolie en watermuntextract helpt om een stressvolle dag achter je te laten. De vochtregulerende en voedende plantenoliën laten je huid aangenaam zacht aanvoelen. Goodbye Stress, aldus Kneipp zelf over hun nieuwe Goodbye Stress Massageolie.

Natuurlijk wilden we ook zelf ervaren of deze nieuwe massageolie van Kneipp voor Goodbye Stress zorgt, dus na een drukke dag vol werk en achter de kinderen aanrennen was het tijd voor de nodige me-time. In je eentje een massageolie uittesten gaat wat moeilijk dus had ik in mijn vriend al snel een gewillig slachtoffer gevonden. Nadat alle kinders heerlijk op één oor lagen en ik een warme douche had genomen kon mijn vriend aan de slag. En ik kan je vertellen, dat viel niet tegen! De massageolie van Kneipp is een beetje vettig maar smeert goed uit. Bovendien bevat ‘ie een heerlijke geur. En inderdaad, na een uitbundige massage (ik laat de details even achterwege…) was het Goodbye Stress en waren we beide totaal ontspannen.

Naast de Massageolie biedt Kneipp nog meer producten in deze Goodbye Stress lijn aan en we kunnen ons zo bedenken dat als je de complete collectie hebt (en je de kinderen op tijd naar bed bonjourt) je een wel heel ontspannende avond gaat hebben met zijn tweetjes. Geen partner bij de hand om aan het werk te zetten? Ook dan is de Goodbye Stress Massageolie een heerlijke olie om jezelf eens lekker te verwennen met een me-avondje.

Ook vrij van stress worden met deze heerlijke Goodbye Stress Massageolie van Kneipp?
Bestel ‘m dan snel via onderstaande link

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.