Haal de spanning van je pols met de Trust Bayo. Het verticale ontwerp van de Trust Bayo zorgt ervoor dat je pols en arm in een meer natuurlijke positie blijven in vergelijking met conventionele computermuizen. Je kunt urenlang comfortabel werken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het overbelasten van je arm. Dat wilden wij bij Banger Sisters ook wel eens ervaren en dus mochten we deze nieuwe Trust Bayo muis testen!
Volgens Brandwatch zijn polspijn-klachten begin 2021 met 96% gestegen ten opzichte van januari 2019. De Trust Bayo verlicht je van wat spanning. Naast de ergonomie wordt de Bayo geleverd met een aantal andere functies om je door een werkdag heen te helpen. Hij is draadloos, heeft een bereik tot 10 meter en wordt geleverd met een kleine USB-dongle die in de muis zelf kan worden opgeborgen. Hij is oplaadbaar, dus je hebt geen wegwerpbatterijen nodig, en hij heeft RGB om er een persoonlijk tintje aan te geven. Zo verhaalt Trust over hun nieuwe pronkstukje; de Trust Bayo ergonomische muis. Aangezien we bij Banger Sisters erg vaak achter de computer zitten en natuurlijk met de muis werken wilden we zelf wel eens ervaren of deze muis zo goed voor je pols en arm zijn als Trust zegt.

Heel eerlijk; deze Trust Bayo muis is in het begin heel erg wennen. Dat zit ‘m er vooral in omdat het ontwerp heel anders is dan de dagelijkse computermuis. De Trust Bayo muis is een stuk hoger dan je gewend bent, dus de greep voelt heel anders. Wat dan wel weer heel fijn is, is dat de muis draadloos is. Geen gezeur met een draadje wat steeds in de weg ligt of in de knoop raakt. Nee, gewoon een dongeltje in in één van de usb poorten plaatsen en je kan heerlijk vrij muizen. De linker- en rechter muisknop zit iet bovenop, maar links aan de zijkant. Deze bedien je dus niet zoals gewoonlijk met je wijsvinger, mar met je duim. Het scrollwieltje bevindt zich aan de rechterkant, welke je met je middelvinger bediend. Je wijsvinger krijgt na al die jaren van moeten klikken fijn rust bovenop de muis.

Zoals al gezegd, het is erg wennen zo’n ergonomische muis, zeker als je al jaren gewend bent aan een simpele muis. Eenmaal gewend is de Trust Bayo muis heerlijk om mee te werken. Je voelt inderdaad minder spanning in je pols en arm na een dag werken op de computer. Hoewel het even wennen is, is deze muis zeer de moeite waard en al je er, zeker op de lange termijn, heel veel plezier en gemak van hebben.

Ook je pols en arm ontlasten en rustiger muizen? Bestel de Trust Bayo ergonomische muis dan snel via onderstaande link:

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.