Healthy People

Supergezond maar ook superlekker? Dan moeten we volgens Healthy People hun superfruitsappen on-the-go maar eens proberen. Heerlijk frisse fruitsappen gemaakt van superfruit als granaatappel, framboos, blauwe bosbes, kokos en ananas in een handige kartonnen meeneemverpakking. Die uitdaging nam Banger Sisters natuurlijk graag aan!

Al snel werden ze bij ons afgeleverd, vier vrolijke kartonnen meeneempakjes met superfruitsap van Healthy People, in de smaken granaatappel en framboos, blauwe bosbes, kokoswater 100% en kokoswater ananas. Het aanzicht is veelbelovend, dat moet gezegd worden. Op de pakjes staan vrolijke afbeeldingen van fruit en fris water in vrolijke kleuren. De pakjes nodigen echt uit om getest te worden, dus we gaan direct aan de slag.

Gekoeld zijn de superfruitsapjes natuurlijk het aller-lekkerst, maar omdat ze nu eenmaal on-the-go heten zijn ze ook geschikt om mee te nemen. We gaan er vanuit dat de sapjes dan niet gekoeld zijn. Daarom koelen we de varianten met kokoswater ananas en blauwe bosbes. De andere twee, granaatappel framboos en kokoswater 100%, laten we op kamertemperatuur.

Het resultaat valt niet tegen! Op een warme dag, als het zo’n 28 graden is heb je behoefte aan een lekkere dorstlesser. Een heerlijk koel superfruitsapje met kokoswater en ananas is dan heerlijk, én gezond, want daar ging het tenslotte om. Maar ook de niet gekoelde exemplaren waren bijzonder lekker. Wat er bovenuit steekt is de fruitsmaak. Bij de superfruitsap granaatappel framboos proef je bijvoorbeeld echt de frambozen.

Naast dat de fruitsappen supergezond zijn, worden ze ook verpakt in een handige verpakking die zeker het vermelden waard is. Een handzaam kartonnen pakje van 330 ml. met een stevige drinktuit waaruit het prettig drinken is.

De superfruitsappen van Healthy People koop je bij AH-to-go, Jumbo, Hoogvliet, Vomar, Coop, Dirk en Deka voor een (advies)prijs van € 1,75

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.