Kneipp massagemilk vijgenmelk-arganolie

Kneipp heeft weer iets nieuws in hun assortiment: massagemilk vijgenmelk-arganolie, een heerlijk geurende milk die een uitstekende hulp is bij kleine en grote massages. Dat klinkt goed hé? Banger Sisters was erg nieuwsgierig en mocht de nieuwe Kneipp massagemilk vijgenmelk-arganolie testen.

Drukke dag gehad of wel toe aan een oppepper? Kneipp komt je graag te hulp, want een massage wordt alleen maar heerlijker met deze massagemilk vijgenmelk-arganolie. Het voordeel van deze milk is dat het niet vettig is, maar wel lekker werkt. Je voelt direct dat je huid een oppepper krijgt van de voedende bestanddelen.

De massagemilk vijgenmelk-arganolie is zeer geschikt voor korte massages zoals je nek en schouder, handen, voeten of bijvoorbeeld na het sporten. Overigens leent de massagemilk zich ook voor uitgebreide, langdurige massages, maar dit even ter zijde. Waar wij ook heel blij van werden bij Banger Sisters is dat de massagemilk heel fijn werkt bij huid- en bindweefselmassages. Beter gezegd, het zorgt voor een beter doorbloeding en gaat cellulite tegen. Daarnaast heeft de Kneipp massagemilk vijgenmelk-arganolie een heerlijke geur en sluit perfect aan op de ander verzorgingsproducten in het Natuurlijk Zacht assortiment van Kneipp.

De Kneipp massagemilk vijgenmelk-arganolie zit in een handige doseerfles van 150 ml. is verkrijgbaar bij diverse verkooppunten en kost € 8,49

[bol_product_links block_id=”bol_56900ea1d47ae_selected-products” products=”9200000024674035″ name=”Kneipp Massagemilk vijgenmelk-arganolie” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.