Testing_for_Banger_Sisters_Kneipp_badolie_Beauty_geheim

Kneipp, die van de heerlijk geurende bad- en doucheproducten heeft een beautygeheim. Gelukkig wilden zij deze met Banger Sisters delen.

Opeens kwam er een pakje binnen op onze redactie. Het rook lekker, maar zag er mysterieus uit. Bij nader onderzoek bleek het pakje het nieuwste beautygeheim van Kneipp te bevatten: de nieuwe Kneipp badolie Beauty geheim.

En wat een heerlijk product, deze nieuwe Kneipp badolie Beauty geheim. Zodra je de badolie toevoegt aan het water geniet je direct al van een warme, intense geur. Al tijdens het baden voel je de verzorgende werking op je huid. Na afloop heb je een huidje dat zachter is dan ooit.

Het geheim van deze heerlijke badolie zijn de ingrediënten. Zo zorgt de Arganolie voor een heerlijk soepele en verzorgde huid, de Marulaolie versterkt en verzorgt de beschermlaag van de huid, terwijl de Wonderboomolie de natuurlijke vochtbalans van de huid in stand houdt. Als laatste zorgt de Olijfolie voor een voelbaar gladdere huid en een optimale bescherming. Uiteraard bevat de Kneipp badolie Beauty geheim enkel alleen natuurlijk verzorgende werkstoffen, maar geen conserveringsmiddelen zoals parabenen en geen minerale oliën.

Deze heerlijke badolie van Kneipp is vrij van conserveringsmiddelen, minerale oliën en siliconenoliën. Het is een ideaal badproduct voor de droge of gevoelige huid, want alle producten van Kneipp worden voor toevoeging aan hun assortiment succesvol dermatologisch getest, uiteraard is tegen dierproeven.

De nieuwe Kneipp badolie Beauty geheim is verkrijgbaar bij DA, Dio, Dirx, Etos, Kruidvat, Makro, Trekpleister, Uw eigen drogist en andere lokale vakdrogisten voor de prijs van € 9,49 voor 200 ml.

[bol_product_links block_id=”bol_56900fcdc5b63_selected-products” products=”9200000022485300″ name=”Kneipp badolie Beauty geheim ” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.