Winactie_I_Frankenstein

Op 30 januari heeft Independent Film de spectaculaire film I, Frankenstein in de bioscopen gebracht. Banger Sisters gaf je alvast een voorproefje met daarnaast een coole winactie.

Regisseur Stuart Beattie, bekend van Tomorrow en When the war begans en als schrijver van Pirates of the Caribbean en Australia, maakte samen met Kevin Greviox, bekend van Underworld, het spectaculaire horror-verhaal I, Frankenstein met hoofdrollen van Aaron Eckhart, Yvonne Strahovski, Bill Nighy en Jai Courtney.

Adam (Aaron Eckhart) is twee eeuwen geleden tot leven gewekt door Dr. Frankenstein. Sinds die tijd heeft hij zich maar met één ding bezig gehouden; zoveel mogelijk demonen terugsturen naar de hel. Ondertussen wordt hij argwanend in de gaten gehouden door waterspuwers die strijden in dienst van de hemel. Wanneer onderzoekster Terra (Yvonne Strahovski) steeds dichter bij de ontdekking van de ontdekking van het geheim van Adams onsterfelijkheid komt, escaleert de oorlog tussen hemel en hel volledig met Adam er tussenin.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier dan alvast de trailer.

Ter ere van het uitkomen van deze spectaculaire film mocht Banger Sisters maar liefst drie pakketten van I, Frankenstein weggeven. In elk pakket zit een coole hoodie, een soortgelijke als Aaron Eckhart in de film draagt, en daarnaast een Iphone 4 case, uiteraard met het logo van I, Frankenstein.

Onderstaande winaars feliciteren wij van harte!
Het I, Frankensteinpakket komt zo snel mogelijk naar jullie toe.

*Peter de B.
*Francois van der Vloet
*Kees uit Rotterdam

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.